Νέα

Τμήμα Πλήρους Φοίτησης
05-03-2019: Εκπαιδευτική Επίσκεψη, Vodafone Greece

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών του τμήματος στα κεντρικά γραφεία της Vodafone.


Τμήμα Μερικής Φοίτησης
05-02-2019: Προγράμματα e-learning του ΟΠΑ

Το eLearning του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα σημαντικό ορόσημο στη δια βίου μάθηση στην Ελλάδα.  Περιλαμβάνει μια σειρά από σύγχρονα προγράμματα τα οποία είναι αναπτυγμένα για να διδάσκονται από απόσταση από εκπαιδευτές με πολύχρονη διδακτική εμπειρία και μεγάλη αγάπη για το αντικείμενο.


Τμήμα Μερικής Φοίτησης
05-02-2019: Διάκριση καθηγητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (Best Paper Award)

Ο διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Καθηγητής Γιώργος Μπάλτας, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φλώρα Κοκκινάκη και η υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Αποστολία Λουκοπούλου διακρίθηκαν με βραβείο καλύτερου άρθρου (Best paper award) στο διεθνές συνέδριο της Βρετανικής Ακαδημίας Μάνατζμεντ.


Τμήμα Πλήρους Φοίτησης
19-12-2018: Συνάντηση γνωριμίας ακαδ.έτους 2018-2019

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση Γνωριμίας με τους νέους φοιτητές του τμήματος πλήρους φοίτησης. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι νέοι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και με τα μέλη του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του μεταπτυχιακού. Παρακολούθησαν μια συνοπτική παρουσίαση του προγράμματος σπουδών και των μαθημάτων, ενώ μπόρεσαν να λύσουν απορίες τους σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος. Τέλος, μέσα από μια βιωματική δραστηριότητα ειδικά σχεδιασμένη για τους φοιτητές μπόρεσαν να κατανοήσουν τη σημασία της ομαδικότητας και της συνεργασίας και φυσικά να περάσουν καλά και να διασκεδάσουν!!!


Τμήμα Πλήρους Φοίτησης
19-12-2018: Εκπαιδευτική επίσκεψη, 2017-2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική επίσκεψη που διοργάνωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία στα Ιωάννινα και το Μέτσοβο, από 11 μέχρι και 14 Ιουνίου 2018.