Ενδιαφέρον Επιχειρηματικό ξεκίνημα

Τρεις νέοι άνθρωποι, ο Δημήτρης, ο Στέφανος και ο Βασίλης, απόφοιτοι του τμήματος Μάρκετινγκ του Ο.Π.Α και της Στατιστικής επιστήμης στο ΠΑ.ΠΕΙ αντίστοιχα, αποφάσισαν πριν από 1 χρόνο να επενδύσουν στις γνώσεις τους και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση στην Ελλάδα. Δημιούργησαν λοιπόν τη Drope, ένα creative agency που ειδικεύεται σε θέματα marketing και design.

Δελτίο Τύπου Μάρτιος 2017
Όπως μας λένε και οι ίδιοι, αφορμή για τη δημιουργία της Drope ήταν η διαπίστωσή τους, ότι η πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία στο να ενταχθεί αποτελεσματικά στην ψηφιακή εποχή. Ορμώμενοι από αυτό, δημιούργησαν μία διαδικασία μέσα από την οποία βοηθούν αυτές τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν εύκολα και αποτελεσματικά, τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και σε συνδυασμό με τη δυναμική του διαδικτύου να βρουν νέους πελάτες και να πετύχουν αύξηση πωλήσεων.
Για εκείνους ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και έχει διαφορετικές ανάγκες που πρέπει να καλύψει. Με βάση αυτή την αρχή, σχεδιάζουν ένα  προσωποποιημένο πλάνο (marketing funnel) για τον καθένα όπου περιλαμβάνει ενέργειες όπως την κατασκευή ιστοσελίδας, SEO, Google Adwords και social media marketing και οτιδήποτε άλλο κρίνουν ότι μπορεί να χρειαστεί. Η διαδικασία συνεχίζεται με την υλοποίηση αυτών των ενεργειών και ολοκληρώνεται με την τακτική ανάλυση των δεδομένων που συλλέγουν από τις εκάστοτε πλατφόρμες, ελέγχοντας και βελτιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά τους.
Το μήνυμα που μας μεταφέρουν είναι ότι παρά τις δυσκολίες της εποχής, επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες στην Ελλάδα μπορούν με τα κατάλληλα εργαλεία και σωστή στρατηγική να επωφεληθούν από τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται λόγω διαδικτύου και να αναζωογονήσουν τις δραστηριότητές τους.
Περισσότερα για τη Drope:
www.drope.co
facebook.com/drope.co