Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο και Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων «The Negotiation Challenge 2022» (Απρίλιος 2022)

Με μεγάλη επιτυχία, ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και τη συμμετοχή καθηγητών, ερευνητών και φοιτητών από όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο και Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων «The Negotiation Challenge 2022» που διοργανώθηκε στην Ελλάδα στις 28, 29 και 30 Απριλίου 2022, από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις, του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Περισσότερα 

Δημόσια συζήτηση με θέμα «Ελλάδα και Διαπραγματεύσεις στην περίοδο των Μνημονίων»:  ο Καθηγητής Οικονομικών στο ΟΠΑ και Πρόεδρος της Τράπεζας Eurobank Γεώργιος Ζανιάς, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Καθηγητής Οικονομικών στο ΟΠΑ Πάνος Τσακλόγλου, ο Σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος, Κύριος Ερευνητής στο John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard Γεώργιος Χουλιαράκης, ο Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο ΟΠΑ, Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ Γεώργιος Παγουλά
Ο Διευθυντής του ΠΜΣ στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις και υπεύθυνος της διοργάνωσης, Αν. Καθηγητής Σπύρος Μπλαβούκος με τις ομάδες της ελληνικής συμμετοχής.
Οι δώδεκα καλύτερες ομάδες στον τελικό γύρο του TNC στην Αθήνα.
Ομάδες από Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο διαγωνίζονται στον τελικό γύρο των Διαπραγματεύσεων.
Ομάδες από Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο διαγωνίζονται στον τελικό γύρο των Διαπραγματεύσεων.
Οι ομάδες που βρέθηκαν στην κορυφή των διαπραγματεύσεων του TNC 2022