Registrations_'Working in Sales & Trading and Asset Management' Amplify Event_24_4

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και Χρηματοοικονομικής σας προσκαεί στην εκδήλωση «Working in Sales & Trading and Asset Management» της Amplify Trading την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 15:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου στο ΟΠΑ.

Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές και αποφοίτους μας πρακτική εμπειρία τόσο στο "buy-side" όσο και στο "sell-side" του Τμήματος Investment Bank Global Markets χρησιμοποιώντας την τεχνολογία προσομοίωσης Amplify Trading.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

-15.00 Introductory session

- 16.00 Working in Sales & Trading session

- 18.30 Asset Management session

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί στις 21:00 μ.μ.. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι φοιτητές θα λάβουν Δίπλωμα 4ου Επιπέδου διαπιστευμένο από το London Institute of Banking and Finance. Μπορεί επίσης να αναφέρεται ως πρακτική εμπειρία σε βιογραφικό σημείωμα.

Οι εγγραφές για την εκδήλωση είναι στον σύνδεσμο https://forms.gle/5cxqbtd3Pd2HpM1y9. Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 (δηλώνετε και τα δύο ή ένα από τα δύο sessions που σας ενδιαφέρουν).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.amplifytrading.com/our-technology  και στο συνημμένο αρχείο της παρούσας ανακοίνωσης.

Κάθε φοιτητής θα πρέπει να διαβάσει το εκπαιδευτικό υλικό (ο σύνδεσμος βρίσκεται στο συνημμένο αρχείο). Κάθε φοιτητής πρέπει να φέρει το δικό του φορητό υπολογιστή (laptop). Ένα ποντίκι προτιμάται επίσης αν διαθέτετε.