6ο Διεθνές Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας

6ο Διεθνές Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας
(2015 Global Supply Chain "Thought Leadership" Summit)
29 & 30 Σεπτεμβρίου 2015, Μέγαρο Μουσικής, Αθήνα

To MBA International του ΟΠΑ υποστηρίζει ακαδημαϊκά το 6ο Διεθνές Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας (2015 Global Supply Chain "Thought Leadership" Summit), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με θέμα «Χτίζοντας δυναμικούς θεσμούς σε ένα νέο δικτυωμένο κόσμο» ("Building dynamic institutions in the networked world").

Στόχος του διεθνούς συνεδρίου είναι να ανταποκριθεί στα ζητούμενα και στα δεδομένα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, προσφέροντας «έμπνευση», αλλά και δοκιμασμένη γνώση και εμπειρία σχετικά με τον κυρίαρχο ρόλο που διαδραματίζουν σήμερα ο σχεδιασμός και η λειτουργία της σύγχρονης εφοδιαστικής αλυσίδας για την απόδοση των επιχειρήσεων.

Συνδιοργανωτές του συνεδρίου είναι οι κκ Dr John Gattorna, παγκοσμίως αναγνωρισμένος ως γκουρού της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics, και Ευάγγελος Αγγελετόπουλος, ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του Value Network Management Forum (VNMF).

Εκτός από το ΜΒΑ International, το συνέδριο υποστηρίζουν το UTS Business School του Σίδνεϊ της Αυστραλίας (το οποίο και θα φιλοξενήσει το επόμενο Summit το 2017 στο Σίδνεϊ), το Institute of Supply Chain Management της Ινδίας, η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων & Υπηρεσιών (ΕΙΔΙΠ).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, το οποίο θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθούν συνολικά δώδεκα συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, όπου θα συμμετάσχουν (διακεκριμένες?) προσωπικότητες από την παγκόσμια, αλλά και από την ελληνική επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στο πλαίσιο των διαλόγων και των δυναμικών παρεμβάσεων μεταξύ των thinkers των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας, ο John Gattorna θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο βιβλίο του με τίτλο «Dynamic Supply Chains: How to design, build and manage people-centric value networks» σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Περιστύλιο του Ζαππείου το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου 2015. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διευθυντής του MBA International, Καθηγητής κ. Γιώργος Ιωάννου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου στη διεύθυνση www.2015gscs.com.