ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - OPEN DAY PRESENTATION

Αν αυτή τη στιγμή σχεδιάζετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα ως καταξιωμένα στελέχη στο νέο επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό περιβάλλον, αποκομίζοντας τις πολύτιμες εκείνες γνώσεις και δεξιότητες στις σύγχρονες μεθόδους της οικονομικής επιστήμης, τότε σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Open Day Παρουσίαση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων «Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά» και «Επιχειρηματική Οικονομική με Αναλυτικές Μεθόδους» του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ η οποία θα γίνει διαδικτυακά την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε για τα κύρια στοιχεία του κάθε προγράμματος και να μάθετε πώς τα προγράμματα αυτά μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας.

Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Διευθυντής του προγράμματος, Καθηγητής κ. Ηλίας Τζαβαλής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με μέλη ΔΕΠ, φοιτητές και άλλα στελέχη του προγράμματος για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, όπως πρόγραμμα σπουδών, ευκαιρίες δικτύωσης, προοπτικές σταδιοδρομίας, οικονομική βοήθεια και διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Η παρουσίαση για το ΠΜΣ Επιχειρηματική Οικονομική με Αναλυτικές Μεθόδους, θα πραγματοποιηθεί διαδυκτιακά την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 στις 18:00.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή συμπληρώνοντας την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ