Δελτίο τύπου διοργάνωσης 18ου ΦΣΔΕΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18ο Φοιτητικό Συνέδριο ΔΕΤ: “Ψηφιακός Μετασχηματισμός”

Τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα!

Για 18η συνεχή χρονιά, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), με την καθοδήγηση και την επιστημονική επίβλεψη των μελών ΔΕΠ του τμήματος και του Επιστημονικού Υπεύθυνου, Επίκουρου Καθηγητή Εμμανουήλ Ζαχαριάδη, διοργανώνουν το Επιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ (ΦΣΔΕΤ), με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός», την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022.

Από το πρώτο συνέδριο το 2004, το ΦΣΔΕΤ αποτελεί μια ετήσια αφορμή για πανελλήνια συνάντηση ακαδημαϊκών, ερευνητών, επαγγελματιών και φοιτητών με στόχο την ενημέρωση της φοιτητικής κοινότητας σχετικά με τις εξελίξεις που συντελούνται στο σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας.

Το ΦΣΔΕΤ λειτουργεί ως ένα φόρουμ διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες (προπτυχιακούς/-ές, μεταπτυχιακούς/-ές και διδακτορικούς/-ές) να παρουσιάσουν τις εργασίες και το ερευνητικό τους έργο, να διεκδικήσουν το βραβείο της δημοφιλέστερης εργασίας και, ταυτόχρονα, να έρθουν σε επαφή με μέλη ΔΕΠ και άλλους φοιτητές και φοιτήτριες, αντλώντας άμεση ανατροφοδότηση. Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν πραγματεύονται ζητήματα που εντάσσονται στην ευρύτερη θεματολογία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, όπως το ηλεκτρονικό επιχειρείν, τα πλεονεκτήματα του νέου υπολογιστικού νέφους, οι εξελίξεις σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, οι νέες παραγωγικές διαδικασίες που προστατεύουν το περιβάλλον και πολλά ακόμη.

Φέτος, το ΦΣΔΕΤ θα πραγματοποιηθεί στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144), και θα έχει την τιμή να φιλοξενεί εξέχοντες καθηγητές του Τμήματος, όπως και σημαντικά στελέχη από την αγορά εργασίας, όπως ο κ. Ευσταθόπουλος Δημήτρης (Head of Transformation Office – Alpha Bank), ο κ. Ιωάννου Γεώργιος (Καθηγητής ΟΠΑ, Διευθύνων Σύμβουλος – Χρηματιστήριο Ενέργειας), o κ. Μπουραντάς Ηρακλής (Co-founder & COO – Novoville), η κα Νεστορίδη Ευτυχία (Γενική Διευθύντρια Ψηφιακής Διακυβέρνησης – ΕΥΔΑΠ), ο κ. Ξηρόκωστας Ανδρέας (Διευθύνων Σύμβουλος για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα – SAP), ο κ. Παπίδης Ιωάννης (CTO – Κωτσόβολος) και ο κ. Σταυρόπουλος Λεωνίδας (Senior Manager, Digital Acceleration & Innovation – KPMG). Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες/-ουσες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ενδιαφέροντα workshops.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί προσεχώς!

Τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα και μπορείτε να εξασφαλίσετε άμεσα τη θέση σας μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ticketservices.gr/event/18o-foititiko-synedrio-/

Για περισσότερες πληροφορίες, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου, καθώς και τα προφίλ του ΦΣΔΕΤ στις πλατφόρμες του Instagram, του Facebook, του LinkedIn και του Twitter!

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144), στο 18ο ΦΣΔΕΤ, την καθιερωμένη γιορτή γνώσης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!