ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η εξωτερική συμβουλευτική επιτροπή του M.Sc. in ISFM αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες από διάφορους κλάδους, επιχειρήσεις και οργανισμούς. Η εκτενής και ποικίλη τους εμπειρία ως ανώτατοι στελέχη στους τομείς της Ναυτιλίας, της Χρηματοοικονομικής και της Διοίκησης συμβάλλει σημαντικά στη συνεχή βελτίωση του ακαδημαϊκού προγράμματος. Αυτό διασφαλίζει ότι το M.Sc. in ISFM παραμένει συντονισμένο με τα τελευταία πρότυπα και απαιτήσεις της αγοράς.

Επιπλέον, η συμβουλευτική επιτροπή διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στο να εισάγει καινοτόμες ιδέες και λύσεις στο πρόγραμμα σπουδών, προσαρμοσμένες στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Αυτή η ενεργή συνεργασία με ειδικούς της αγοράς ενισχύει επίσης τη σύνδεση του προγράμματος με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η σύνθεση της επιτροπής είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα κλάδων που είναι ζωτικής σημασίας για τη Ναυτιλία, τη Χρηματοοικονομική και τη Διοίκηση: ιδιωτικές και εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Ναυτιλιακές εταιρείες, ναυλομεσίτριες εταιρείες και εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες ταξινόμησης πλοίων και πολλές άλλες. Αυτή η συμπεριληπτική προσέγγιση προάγει την ανάπτυξη νέου περιεχομένου και νέων μαθημάτων, καθώς και την ενσωμάτωση σύγχρονων δραστηριοτήτων στο Πρόγραμμα.

Τα μέλη της Εξωτερικής Συμβουλευτικής Επιτροπής είναι τα ακόλουθα (σε αλφαβητική σειρά): 

  • Νικόλας Κοσμάτος Managing Director, Sealink Navigation Ltd.
  • Γιάννης Κοτζιάς Director, Xclusiv Shipbrokers Inc., President, Hellenic Shipbrokers Association
  • Δημήτρης Κούστας Product Manager, Danaos Management Consultants S.A.
  • Φωτεινή Μέγα Associate Partner, Assurance Services, Ernst & Young 
  • Γιώργος Τεριακίδης Area Manager, East Mediterranean & Black Sea, DNV 
  • Σταμάτης Τσαντάνης CEO, Seanergy Maritime Holdings Corp. 
  • Φαίη Φραγκέδη Director, Trafigura Maritime Ventures
  • Κωνσταντίνος Χατζηπαναγιώτης Chair, Board of Directors, Executive Member, Deputy CEO, Aegean Baltic Bank