Ένα πρωτοποριακό Πρόγραμμα


Ένα πρωτοποριακό Πρόγραμμα

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα διδασκεται από καθηγητές παγκόσμιας κλάσης, όλοι κάτοχοι διδακτορικών τίτλων, και αναθεωρείται συνεχώς για να προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς. 

Η Εξωτερική Συμβουλευτική Επιτροπή (Business Advisory Council), που αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες από διάφορους κλάδους, επιχειρήσεις και οργανισμούς, συμβάλλει στη συνεχή ανάπτυξη του ακαδημαϊκού προγράμματος  και στις προσπάθειές του να παραμένει ενημερωμένο με τις τελευταίες ανάγκες της αγοράς όπου θα εργαστούν οι απόφοιτοί του.

Εκτός από τα βασικά μαθήματα, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το MSc στους ειδικούς τομείς ενδιαφέροντός τους, μέσω της επιλογής ενός μεγάλου αριθμού μαθημάτων επιλογής της αρεσκείας τους και του θέματος της διπλωματικής τους εργασίας.

Δείτε το Πρόγραμμα Σπουδών πλήρους φοίτησης εδώ
Δείτε το Πρόγραμμα Σπουδών μερικής φοίτησης εδώ

Η εξαιρετική ακαδημαϊκή γνώση συμπληρώνεται από την εμπειρία κορυφαίων επαγγελματιών μέσω πολλών και διάφορων διαλέξεων από στελεχη της αγοράς, εργαστηρίων και επισκέψεων σε εταιρείες και οργανισμούς.
 
Αυτό παρέχει στους φοιτητές ένα υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκό υπόβαθρο με διεθνή αναγνώριση, μια "εσωτερική άποψη" του κλάδου και πολλές ευκαιρίες δικτύωσης.

Μετά το πέρας του διδακτικού μέρους του προγράμματος προσφέρεται στους φοιτητές η δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε εταιρείες και οργανισμούς.