• Ελληνικά
  • English

Το πρώτο και μόνο μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Αναλυτική Μάρκετινγκ από Ελληνικό πανεπιστήμιο.

  • Οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό ξεκίνησαν! Προθεσμία υποβολής: 31 Μαϊου 2024!

Καλωσόρισμα

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Αναλυτική Μάρκετινγκ (Master of Science in Marketing Analytics), το οποίο προσφέρεται από το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εδώ θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε μία μοναδική επένδυση στο μέλλον σας και ένα αποφασιστικό βήμα στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας.

Το Π.Μ.Σ. στην Αναλυτική Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αποτελεί το μόνο και πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ελληνικού πανεπιστημίου στο αντικείμενο του και ένα από τα πιο έγκριτα διεθνώς.

Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ένα σύγχρονο, άρτιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στις εξελίξεις της επιστήμης και στις νέες ανάγκες της οικονομίας και των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρεται σε τμήματα πλήρους και μερικής φοίτηση και έχει μαθήματα από όλο το φάσμα της αναλυτικής που συνδυάζουν σωστά τη θεωρία και την πράξη μέσω εργαστηρίων, εφαρμογών και επίλυσης πρακτικών προβλημάτων.

Σήμερα, οι αλλαγές στην τεχνολογία και την οικονομία επιταχύνονται και δημιουργείται ισχυρή ζήτηση για επιστήμονες με αναλυτικές ικανότητες και σύγχρονη τεχνογνωσία στην κατανόηση και αξιοποίηση δεδομένων που προέρχονται από το φυσικό και το ψηφιακό περιβάλλον των αγορών.

Οι απόφοιτοι του Π.Μ.Σ. στην Αναλυτική Μάρκετινγκ (MSc in Marketing Analytics) έχουν άριστες προοπτικές απασχόλησης σε περιζήτητες θέσεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς και σταδιοδρομούν σε ένα τόσο αναπτυσσόμενο και δυναμικό αντικείμενο.

Καθηγητής Γεώργιος Μπάλτας

Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Αναλυτικής Μάρκετινγκ

Bασικά Στοιχεία

Έναρξη: Σεπτέμβριος κάθε ακαδ.έτους

Προθεσμία Αιτήσεων: 31 Μαϊου 2024

Διάρκεια:

Τμήμα πλήρους φοίτησης: 2 εξάμηνα συν διπλωματική εργασία 

Τμήμα μερικής φοίτησης: 3 εξάμηνα συν διπλωματική εργασία

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά ή/και Αγγλικά

Προϋποθέσεις:

Τμήμα πλήρους φοίτησης: πτυχίο από Ελληνικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα ή ισότιμο του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το κράτος (ΔΟΑΤΑΠ) και άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Γ2) 

Τμήμα μερικής φοίτησης: πτυχίο από Ελληνικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα ή ισότιμο του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το κράτος (ΔΟΑΤΑΠ), πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Γ1) και πιστοποιημένη εργασιακή εμπειρία 2 τουλάχιστων ετών

Τέλη φοίτησης: 4.800 € για το τμήμα πλήρους φοίτησης & 5.800 € για το τμήμα μερικής φοίτησης

Πως κάνω αίτηση

Νέα