Οι φοιτητές του ΠΜΣ Διεθνείς Διαπραγματεύσεις στον Διεθνή Διαγωνισμό «The Negotiation Challenge»

                    

«The Negotiation Challenge 2022»

Το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «The Negotiation Challenge 2022» διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 28, 29 και 30 Απριλίου 2022, από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του ΟΠΑ. 

Ο «The Negotiation Challenge» είναι ένας από τους παλαιότερους και τους πιο διαδεδομένους διεθνείς διαγωνισμούς διαπραγμάτευσης. Ιδρύθηκε ως διαγωνισμός για μεταπτυχιακούς φοιτητές, φιλοξενώντας τους καλύτερους φοιτητές/διαπραγματευτές από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, επιτρέποντάς τους να μοιραστούν το πάθος τους και να διαπραγματευτούν, σε ρεαλιστικές προσομοιώσεις.

Ο διαγωνισμός The Negotiation Challenge 2022 θα ξεκινήσει με τρεις διαδικτυακούς γύρους προκριματικών στις 11-12 Μαρτίου, 18-19 Μαρτίου και 25-26 Μαρτίου 2022, συμπεριλαμβανομένων όλων των ομάδων που έχουν εγγραφεί για τον διαγωνισμό. Οι δέκα καλύτερες ομάδες θα προκριθούν στον τελικό γύρο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 28-30 Απριλίου 2022. Κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου, οι ομάδες θα διαπραγματευτούν πρόσωπο με πρόσωπο σε τρεις επιπλέον γύρους.  

Αυτή τη χρονιά, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις του ΟΠΑ που θα συμμετέχουν στο The Negotiation Challenge 2022 είναι οι: Ευαγγελία Πέττα, Ασημίνα Παπαναστασίου, Στυλιανή Πετράκη, Ευαγγελία Μαΐρα Βρυώνη, Χριστίνα Γκρέμου, Σοφία Τσουκλίδη, Αθηνά Μαυρίδου, Πολύμνια Λίτσιου, Φώτιος Λύκουρης, Βασίλειος Δημητράκης, Αφροδίτη Σεντουκίδη, Άννα Ελένη Χρυσανθοπούλου και Μιχάλης Γεωργίου (υπεύθυνος προετοιμασίας), υπό την επίβλεψη του Αν. Καθηγητή Σπύρου Μπλαβούκου.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Περισσότερες πληροφορίες: http://thenegotiationchallenge.org/