Διακεκριμένοι διδάσκοντες, άρτιο πρόγραμμα σπουδών, καταξίωση στην αγορά εργασίας

Μεταπτυχιακές σπουδές από το μοναδικό ελληνικό πανεπιστημιακό τμήμα με εξειδίκευση στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία

Επιλέξτε μια δυναμική καριέρα στον κόσμο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας

Συνδέουμε τις επιχειρήσεις με τις αγορές, προάγουμε την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας

Το Τμήμα Πλήρους Φοίτησης

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του τμήματος πλήρους φοίτησης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, το οποίο προσφέρεται από το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η επιβίωση των επιχειρήσεων βασίζεται στην ικανότητά τους να προσαρμόζονται στις αγορές και να κερδίζουν τις προτιμήσεις των πελατών τους. ‘Όμως, οι επιχειρήσεις, όπως οι εθνικές οικονομίες, δεν είναι διεθνώς ανταγωνιστικές χωρίς επαρκή ζήτηση και ισχυρές προτιμήσεις για τα προϊόντα τους. Επομένως, ο ρόλος του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας με τις αγορές είναι κρίσιμος για την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και των επιχειρήσεων που την αποτελούν.

Το Μεταπτυχιακό μας Πρόγραμμα είναι το πρώτο και μοναδικό που λειτουργεί σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο και εξειδικεύεται στα αντικείμενα του Μάρκετινγκ και της επιχειρησιακής Επικοινωνίας, διαθέτοντας μακρά καταξίωση και υψηλό κύρος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η αναγνώριση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας αντανακλά το εξαίρετο επίπεδο του διδακτικού προσωπικού, την υψηλή ποιότητα του επιστημονικού και εκπαιδευτικού έργου, το άρτιο πρόγραμμα σπουδών, αλλά και την επιτυχή σταδιοδρομία των διπλωματούχων του.

Το τμήμα Πλήρους Φοίτησης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας απευθύνεται σε πτυχιούχους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που δεν εργάζονται, και επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο με στόχο μία επιτυχή σταδιοδρομία στον χώρο του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας. Οι απόφοιτοι του Προγράμματος αποκτούν σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες που τους κάνουν ανταγωνιστικούς και περιζήτητους στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα που λαμβάνουν αποφοιτώντας από το πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης, ώστε να κάνουν μία δυναμική αρχή στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Διονύσιος Σκαρμέας, Καθηγητής ΟΠΑ
Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

Bασικά Στοιχεία

Έναρξη: Σεπτέμβριος 2023

  Προθεσμία Αιτήσεων: η περίοδος αιτήσεων για το ακαδ.έτος 2023-2024 έχει λήξει. Η επόμενη περίοδος θα ανακοινωθεί περίπου στα μέσα Ιανουαρίου 2024

Διάρκεια: 12 μήνες (πλήρους φοίτησης)

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά

Προαπαιτούμενα: πτυχίο ΑΕΙ, δίπλωμα αγγλικής γλώσσας επιπέδου Γ2

Δίδακτρα: 6.250€

Πως κάνω αίτηση

Νέα