Εκπαιδευτική Επίσκεψη, Vodafone Greece

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών του τμήματος στα κεντρικά γραφεία της Vodafone.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις σχετικά με πρακτικές μάρκετινγκ & επικοινωνίας από στελέχη της εταιρείας, ενώ μπόρεσαν να συζητήσουν σχετικά με το πρόγραμμα Discover Graduate και τις ευκαιρίες απασχόλησης στην εταιρεία.

Συγκεκριμένα, ο κος Κωνσταντίνος Μουμούρης, Head of Youth & Mass Segment / Consumer Business Unit, παρουσίασεστους φοιτητές τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εταιρεία μέσω του οργανογράμματός της και ανέλυσε το case study της υπηρεσίας CU. Στη συνέχεια η κα Κατερίνα Δελή, Customer Experience Design Manager, Consumer Business Unit παρουσίασε στους φοιτητές την έννοια του Customer Experience, τη σημασία που έχει για την εταιρεία και τους τρόπους που το τμήμα προσπαθεί να είναι κοντά στον πελάτη και να βελτιώνει συνεχώς την αγοραστική διαδικασία και την ικανοποίησή του.

Τέλος, στελέχη από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού παρουσίασαν το πρόγραμμα Discover που απευθύνεται σε τελειόφοιτους και πρόσφατους απόφοιτους, μίλησαν για την κουλτούρα της εταιρείας αλλά και για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρονται.