Εκδήλωση με θέμα "Μετά το μεταπτυχιακό, τί;" για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 διοργανώθηκε εκδήλωση για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές πλήρους φοίτησης των προγραμμάτων «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική», «Οικονομική Επιστήμη» και «Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά» ώστε να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές μετά το μεταπτυχιακό.
 

Απόφοιτοι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, οι οποίοι κατέχουν σημαντικές θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, μετέφεραν την εμπειρία τους από τη διαδικασία εύρεσης εργασίας, μίλησαν για την επιχείρηση/οργανισμό που εργάζονται και για τυχόν «ανοίγματα» θέσεων εργασίας/πρακτικής που μπορεί να προκύψουν για τους φοιτητές,  για το πόσο τους βοήθησε το μεταπτυχιακό στη μετέπειτα πορεία τους κλπ.
 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι φοιτητές, αλλά και οι καθηγητές  που παρευρίσκονταν, υπέβαλλαν ερωτήσεις προς τους ομιλητές και αναπτύχθηκε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση.
 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης έγινε μία μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή όπου  δόθηκε η δυνατότητα να γνωριστούν οι παλιοί απόφοιτοι με τους νέους φοιτητές και να ανταλλάξουμε ευχές ενόψει των εορτών!