Προκήρυξη Υποτροφιών Ιδρύματος "ΑΦΩΝ Π. ΜΠΑΚΑΛΑ"

Το Κοινωφελές Ίδρυμα "ΑΦΩΝ Π. ΜΠΑΚΑΛΑ" αποφασίζει τη χορήγηση δέκα (10) υποτροφιών, για προπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και πέντε (5) για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, σε σπουδαστές οι οποίοι, απαραιτήτως και ανεξαρτήτως κατηγορίας 1) κατάγονται από το νομό Αρκαδίας εκ πατρικής ή μητρικής γραμμής ή έστω εκ της μιας τούτων, 2)  «έχουν οικονομική αδυναμία»  3)  «διακρίνονται για το ήθος και τις πνευματικές τους ικανότητες» και 4)  δεν  λαμβάνουν υποτροφία ή οποιαδήποτε μηνιαία χρηματική παροχή από οποιοδήποτε ελληνικό ή ξένο φορέα, ούτε έχουν εκπέσει από υπαιτιότητά τους από τη χορήγηση υποτροφίας για σπουδές στην ίδια σχολή.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «διαγωνισμό επιλογής υποτρόφων», πρέπει να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής  στα γραφεία του Ιδρύματος, Πανεπιστημίου 20 Αθήνα, 1ος όροφος και κατά τις ώρες 10-13 μ.μ., από 16.4.2019 μέχρι και  7.5.2019.

Το έντυπο αιτήσεως, στο οποίο αναφέρονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη της απορίας του υποψηφίου, καθώς και την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν προσερχόμενοι  στα γραφεία του Ιδρύματος ή μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.bakalas-foundation.gr.