Πρόσκληση Eκδήλωσης Eνδιαφέροντος για Eγγραφή στο Μητρώο Φοιτητών της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ)

Με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του ν. 4653/20 και ιδίως των άρθρων 8, 9 και 13 του ν. 4653/20, η Εθνική Αρχή Ανώτατη Εκπαίδευση (ΕΘΑΑΕ)  προβαίνει στη σύνταξη και την επικαιροποίηση Μητρώου Φοιτητών. Σκοπός του Μητρώου Φοιτητών είναι η συμμετοχή ενός μέλους με φοιτητική ιδιότητα σε κάθε Επιτροπή Εξωτερικής Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΕΕΑΠ).

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι προπτυχιακοί φοιτητές/τριες του ΟΠΑ, οι οποίοι πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις :

  1. Βρίσκονται μετά το δεύτερο και πριν από το τελευταίο εξάμηνο του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών  τους και δεν έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών.
  2. Διαθέτουν πολύ καλή ή άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (Επίπεδα Γ1 ή Γ2)

και ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Μητρώο, να υποβάλουν :

  1. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σύμφωνα με το υπόδειγμα).
  2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα (σε μορφή europass https://europa.eu/europass/el) όπου θα αναφέρεται τυχόν σχετική εμπειρία σε δράσεις διασφάλισης ποιότητας.
  3. Αντίγραφο του πιστοποιητικού ξένης γλώσσας/τίτλου σπουδών που πιστοποιεί το επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας (πολύ καλή γνώση Γ1 ή άριστη γνώση Γ2), (βλ. www.asep.gr).
  4. Βεβαίωση Τμήματος φοίτησης (σύμφωνα με το υπόδειγμα) στην οποία αναφέρονται: το εξάμηνο φοίτησης, η ημερομηνία πρώτης εγγραφής κατά την εισαγωγή στο Τμήμα, καθώς και ο συνολικός αριθμός πιστωτικών μονάδων των μαθημάτων, στα οποία έχει εξετασθεί με επιτυχία ο φοιτητής έως το τελευταίο ολοκληρωμένο εξάμηνο φοίτησης.

Η έκδοση της βεβαίωσης φοίτησης απαιτεί σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος.

Η υποβολή των αιτήσεων και των συνημμένων δικαιολογητικών γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση secretariat@ethaae.gr με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος με συνημμένα τα εξής αρχεία (σε μορφή pdf) και με τις αντίστοιχες ονομασίες :

1. Αίτηση – ονοματεπώνυμο υποψηφίου

2. CV – ονοματεπώνυμο υποψηφίου

3. Πιστοποιητικό ξένης γλώσσας/τίτλος σπουδών- ονοματεπώνυμο υποψηφίου

4. Βεβαίωση Τμήματος - ονοματεπώνυμο υποψηφίου

Το ηλεκτρονικό μήνυμα στο πεδίο «Θέμα» θα πρέπει να φέρει την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής για εγγραφή στο Μητρώο Φοιτητών της ΕΘΑΑΕ».

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Τρίτη 31-05-2022 (ώρα 22:00).

Σχετικά αρχεία