Δελτίο τύπου διοργάνωσης 19ου ΦΣΔΕΤ

Με τη στήριξη του

19ο Φοιτητικό Συνέδριο ΔΕΤ: "SUSTAINABILITY: Εξισορροπώντας τις ανάγκες του ανθρώπου, της οικονομίας και του περιβάλλοντος"

Τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα!

Με τη στήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, πραγματοποιείται το 19ο Επιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ (ΦΣΔΕΤ) με θέμα «SUSTAINABILITY: Εξισορροπώντας τις ανάγκες του ανθρώπου, της οικονομίας και του περιβάλλοντος», την Πέμπτη 30 Μαΐου 2023, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144).

Από το πρώτο συνέδριο το 2004, το ΦΣΔΕΤ αποτελεί μια ετήσια πανελλήνια συνάντηση ακαδημαϊκών, φοιτητών, ερευνητών, επαγγελματιών με στόχο την ενημέρωση της φοιτητικής κοινότητας σχετικά με τις εξελίξεις που συντελούνται στο κόσμο της τεχνολογίας.  Το 19ο ΦΣΔΕΤ διοργανώνουν οι φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), με την καθοδήγηση και την επιστημονική επίβλεψη των μελών ΔΕΠ του τμήματος και του Επιστημονικού Υπεύθυνου, Επίκουρου Καθηγητή Δημητρίου Ζήση.

Το Συνέδριο θα ανοίξει ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης. Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των διαπρεπών Ελλήνων ακαδημαϊκών, Δρα. Νίκου Τριχάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή στο MIT Sloan School of Management και Δρα. Θεόδωρου Ευγενίου, Καθηγητή στις Επιστήμες των Αποφάσεων και Διοίκησης Τεχνολογίας στο INSEAD.

Θα ακολουθήσουν πάνελς με ομιλητές ακαδημαϊκούς και από το πεδίο του επιχειρείν.

Επίσης, φοιτητές όλων των βαθμίδων  θα παρουσιάσουν εργασίες και το ερευνητικό τους έργο, και θα διεκδικήσουν το βραβείο της δημοφιλέστερης εργασίας. Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν πραγματεύονται ζητήματα που εντάσσονται στην ευρύτερη θεματολογία της Βιωσιμότητας που αφορά τρεις πυλώνες: την οικονομική αποτελεσματικότητα, την περιβαλλοντική προστασία και την κοινωνική δικαιοσύνη, έτσι ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την κοινωνία, το σύγχρονο επιχειρείν και το φυσικό περιβάλλον.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες/-ουσες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ενδιαφέροντα workshops που διοργανώνονται σε συνεργασία με εταιρίες και οργανισμούς.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί προσεχώς!

Τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα!  Για να  εξασφαλίσετε άμεσα τη θέση σας, επισκεφθείτε την πλατφόρμα Ticketmaster.

Το 2023, πολλές εταιρείες μας τιμούν με την πολύτιμη υποστήριξή τους! Μαζί μας θα έχουμε τους Χρυσούς Χορηγούς ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ Ανανεώσιμες, τoν Αργυρό Χορηγό SAP και τον Χορηγό Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Επίσης, μας υποστηρίζουν οι ακόλουθοι προϊοντικοί χορηγοί: Apivita, Ampelaki, Creta Carob, Eleni Tsaprali, Food Events, Global Prep, Globe Williams, Glykaki, Maped, Melimnos, Messinian Spa, Mondelez, Novoville, Pizza fan, Ploos Design, Printa-Ροές, Public, The Writing Fields, Unilever, ΑΒ Βασιλόπουλος, ΕΨΑ. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα μέσα: Capital.grDirection, Ecoweather.gr, Epixeiro.grLogistics & Management, Neopolis.gr, Vaskosports.gr. Τέλος, τη διοργάνωση του Συνεδρίου υποστηρίζουν οι Στρατηγικοί Συνεργάτες: Athens Negotiation Tournament, Soft Skills Academy, TEDxAUEB, TEDxNTUA, ThinkBiz, Women Do Business, Young Executives Shipping Forum, Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου, καθώς και τα προφίλ του ΦΣΔΕΤ στις πλατφόρμες του Instagram, του Facebook, του LinkedIn και του Twitter

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144), στο 19ο ΦΣΔΕΤ, την καθιερωμένη γιορτή γνώσης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: fsdet.dmst.aueb.gr