Απονομή Best paper award στον Καθηγητή Γ. Μπάλτα, τη Διδάκτορα Β. Κοντοπούλου και την Καθηγήτρια Φ. Κοκκινάκη του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ

Ο Καθηγητής Γεώργιος Μπάλτας, η Διδάκτωρ Βάσια Κοντοπούλου και η Καθηγήτρια Φλώρα Κοκκινάκη του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας διακρίθηκαν με βραβείο καλύτερου άρθρου (Best paper award) στο 34ο διεθνές συνέδριο της Βρετανικής Ακαδημίας Μάνατζμεντ BAM 2020, που πραγματοποιήθηκε στις 2-4 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι τρεις ερευνητές του ΟΠΑ έλαβαν τη διεθνή αυτή διάκριση για την εργασία τους με τίτλο "Counterfeit Luxury Brands & Mating Goals", η οποία υποβλήθηκε στο “Marketing & Retail Track” του συνεδρίου. Η εργασία εξετάζει τις προτιμήσεις για απομιμήσεις πολυτελών προϊόντων υπό το φως της εξελικτικής ψυχολογίας (evolutionary psychology) και με τη διεξαγωγή πειραματικής μελέτης σε καταναλωτές.

Το διεθνές συνέδριο της Βρετανικής Ακαδημίας Μάνατζμεντ συγκεντρώνει κάθε χρόνο σχεδόν 1.000 συνέδρους από 50 και πλέον χώρες και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα επιστημονικά συνέδρια του κλάδου από το 1986.