Global Management Challenge 2016

Διοργάνωση του 10ου Διαγωνισμού Ελλάδας του GMC από το ΜΒΑ International, το ΜΠΣ στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία και το Τμήμα ΔΕΤ του ΟΠΑ σε συνεργασία με την ομάδα του GMC Ελλάδας.

Last updated: 01/04/2016

Τη διοργάνωση του 10ου Διαγωνισμού Ελλάδας του Global Management Challenge (GMC) αναλαμβάνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΜΒΑ International, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία και το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του GMC Ελλάδας.

Το Global Management Challenge είναι o μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός επιχειρηματικής στρατηγικής που διοργανώνεται σε περισσότερες από 30 χώρες και προσελκύει φοιτητές, οι οποίοι σε ομάδες (3 ατόμων) και με τη χρήση ενός σύγχρονου, πολυδιάστατου προσομοιωτή (interactive business simulation), αναπτύσσουν και διοικούν επιχειρήσεις σε μια εικονική ανταγωνιστική αγορά που δημιουργείται στο Internet.

64 ομάδες φοιτητών από 10 Πανεπιστήμια και 5 Τεχνολογικά Ιδρύματα συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό ο οποίος ξεκίνησε στις 8 Μαρτίου. Ο Ελληνικός τελικός, στον οποίο συμμετέχουν 8 ομάδες, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου.

Τη Facebook κοινότητα του διαγωνισμού μπορείτε να τη βρείτε στο Global Management Challenge Greece.

Χορηγός Διαγωνισμού