Διάκριση του MSc in HRM από τον EFQM

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού έλαβε τη διάκριση "Recognised for Excellece", 3ων αστέρων, από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας EFQM.

Last updated: 26/11/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Master of Science in HRM) που ιδρύθηκε το 2003 από τα Τμήματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) συμμετείχε για δεύτερη φορά στο διαγωνισμό αριστείας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EFQM (European Foundation for Quality Management) και κατέκτησε τη διάκριση Recognised for Excellece, 3ων αστέρων. Η διάκριση έρχεται να προστεθεί στη προηγούμενη διάκριση EFQM-Committed to Excellence που το Πρόγραμμα είχε λάβει το 2008, αποτελώντας το πρώτο πρόγραμμα Ελληνικού εκπαιδευτικού ιδρύματος που έλαβε αυτή την διάκριση.

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου σε πανηγυρική εκδήλωση που έγινε στην ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων), ο Διευθυντής του Προγράμματος Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Νικολάου και η πρώην Διευθύντρια Ομότιμη Καθηγήτρια Νάνσυ Παπαλεξανδρή παρέλαβαν το βραβείο για το οποίο ευχαρίστησαν το ΟΠΑ, τους διδάσκοντες, το διοικητικό προσωπικό, τους φοιτητές και τους απόφοιτους του Προγράμματος που με τις επιδόσεις τους έκαναν δυνατή αυτή την τιμητική βράβευση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια άλλων διακρίσεων του Προγράμματος, όπως η 7η (2014) και 13η (2015) θέση αντίστοιχα στην Ευρώπη μεταξύ των καλύτερων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στο αντικείμενο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.