Διάκριση στον L'Oreal Brandstorm 2015

Nικήτρια ομάδα του εθνικού τελικού του διαγωνισμού L'Oreal Brandstorm 2015 αναδείχθηκε η ομάδα που αποτελείται από δύο φοιτήτριες του τμήματος ΔΕΤ και μία του ΟΔΕ του ΟΠΑ.

Last updated: 12/05/2015

Η ομάδα που αποτελείται από τις φοιτήτριες του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Δέσποινα Καρανδρέα και Αριάδνη Ζώρη και την φοιτήτρια από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Ρεβέκκα Παπανικολάου, ήταν η νικήτρια ομάδα του εθνικού τελικού του διαγωνισμού L'Oreal Brandstorm 2015 και τώρα ετοιμάζεται για τον παγκόσμιο τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Παρίσι.

Το L'Oreal Brandstorm είναι ένας μοναδικός διαγωνισμός marketing, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να αναλάβουν το ρόλο ενός Μarketing Μanager: να φανταστούν και να προτείνουν μια νέα σειρά προϊόντων ή μια νέα εμπειρία για τους καταναλωτές για μία από τις μάρκες της L'Oreal.

Το 2015, ο διαγωνισμός L'Oreal Brandstorm βασίζεται στη μάρκα της Lancome, και προσκαλεί τους φοιτητές να προτείνουν μια νέα σειρά προϊόντων ή μια εμπειρία για το κανάλι του Travel Retail (Airports, Airlines, DownTown Duty free Shops, Aeromalls), αλλά και την επικοινωνιακή στρατηγική που θα υιοθετήσουν, λαμβάνοντας υπόψη τους τις αρχές και τις αξίες της μάρκας!

Από το 1992, πάνω από 50.000 φοιτητές προερχόμενοι από 280 Πανεπιστήμια από 45 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το: www.brandstorm.loreal.com.