Global Management Challenge

Συμμετοχή στον 8ο Διαγωνισμό Ελλάδος στα πλαίσια του Διεθνή Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Στρατηγικής για την ανάδειξη των πιο ικανών "global managers" που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας.

Last updated: 29/11/2012

Ο μεγαλύτερος Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής ξεκινά τον Ιανουάριο στην Ελλάδα για 8η συνεχή χρονιά. Στόχος η ανάδειξη των πιο ικανών «global managers» για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο διεθνή Τελικό στην Ρουμανία τον Απρίλιο.

Αν θέλεις να λάβεις και εσύ μέρος στο GLOBAL MANAGEMENT CHALLENGE, φτιάξε τώρα τη δική σου ομάδα, 3 – 5 φοιτητές από οποιδήποτε πανεπιστήμιο, τμήμα και έτος, και δήλωσε συμμετοχή άμεσα!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν 3 υποτροφίες φοίτησης για μεταπτυχιακά προγράμματα: μια πλήρη υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και δύο υποτροφίες για το MBA TQM του Πανεπιστημίου Πειραιώς .

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ζεις μια συναρπαστική εμπειρία από την οποία κερδίζεις πάντα. Θα διοικήσεις εξ ολοκλήρου μια εικονική επιχείρηση σε ένα απόλυτα διαδραστικό περιβάλλον, με ανταγωνιστές άλλους φοιτητές και στελέχη επιχειρήσεων. Αποκτάς πρακτική εμπειρία, γνωρίζεσαι με επιχειρήσεις και γίνεσαι μέλος της δυναμικής διεθνούς κοινότητας του μεγαλύτερου διεθνούς επιχειρηματικού διαγωνισμού.

Μόνο στην Ελλάδα πάνω από 1.500 ελληνικές ομάδες, φοιτητών και στελεχών έχουν ζήσει την εμπειρία του GMC, ενώ 65 είναι οι επιχειρήσεις που έχουν λάβει μέρος υποστηρίζοντας τις ομάδες ή με δικά τους στελέχη. Η συμμετοχή των φοιτητικών ομάδων είναι δωρεάν!

Μάθε περισσότερα για τη δομή του διαγωνισμού GMC ’12 και δήλωσε συμμετοχή σου άμεσα στο www.worldgmc.com/greece. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.

H Facebook κοινότητά μας σε περιμένει! Μπές στην σελίδα μας, Global Management Challenge Greece και γίνε και εσύ μέλος μίας δυναμικής ομάδας νέων!