Διάλεξη της κας Karen Kerrigan

27 Απριλίου 2012
Η Karen Kerrigan θα δόσει διάλεξη με θέμα "Enabling Entrepreneurship: Best Policies, Practices and Support" στην αίθουσα 802 της οδού Ευελπίδων 47A

Last updated: 23/04/2012

Η κα Karen Kerrigan, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Συμβουλίου Μικρών Επιχειρήσεων & Επιχειρηματικότητας και πρόεδρος του Κέντρου Διεθνών Ιδιωτικών Επιχειρήσεων (CIPE) θα δώσει διάλεξη με θέμα "Ενεργοποιώντας την επιχειρηματικότητα: Βέλτιστες πολιτικές, πρακτικές και υποστήριξη", την Παρασκευή, 27 Απριλίου, στις 18:00, στην Ευελπίδων 47Α, Αίθουσα 802.

Η κα Kerrigan μαρτυρά τακτικά ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ για βασικά θέματα που επηρεάζουν τις μικρές επιχειρήσεις και την οικονομία, και έχει διοριστεί σε πολλές ομοσπονδιακές συμβουλευτικές επιτροπές, συμπεριλαμβανομένων του Επιχειρησιακού Εθνικού Συμβουλίου Γυναικών. Η Kerrigan έχει συμμετάσχει σε δύο συνόδους κορυφής οικονομικών του Λευκού Οίκου και τακτικά παρέχει συμβουλές σε κυβερνήσεις, οργανισμούς και φορείς του ιδιωτικού τομέα σε όλον τον κόσμο, όσον αφορά την επιχειρηματική ανάπτυξη, δημιουργία ικανοτήτων και διαμόρφωσης και εφαρμογής πολιτικής. Είναι ιδρυτικό μέλος του Παγκόσμιου Φόρουμ για την επιχειρηματικότητα.

Για να εγγραφείτε, στείλτε e-mail στο imba@aueb.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 82 03 659.

Αφίσα Διάλεξης