Interviews Workshop

2 Απριλίου 2016
Το ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σε συνεργασία με τους συλλόγους αποφοίτων HR Society και DMST Alumni διοργανώνουν Interviews Workshop.

Last updated: 21/03/2016

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων HR Society και το Σύλλογο Αποφοίτων του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας AUEB DMST Alumni θα πραγματοποιήσουν ένα workshop που θα αφορά την διεξαγωγή συνεντεύξεων για εύρεση εργασίας.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου, ώρα 10:30– 14:00, στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Athens Center for Εntrepreneurship and Innovation – ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που βρίσκεται στην οδό Κεφαλληνίας 46 στη Κυψέλη.

Το περιεχόμενο του workshop θα περιλαμβάνει ενημέρωση για τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζεται να κάνει ένας υποψήφιος πριν πάει για συνέντευξη, αλλά και το πώς να αντιμετωπίσει την συνέντευξη στην οποία θα λάβει μέρος. Το κύριο μέρος του workshop θα καλυφθεί από προσομοιώσεις συνεντεύξεων, μέσα από τις οποίες ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια συνέντευξη σε προσομοίωση και να βιώσει την εμπειρία, ούτως ώστε να προετοιμαστεί για μια μελλοντική συνέντευξη. Τέλος, θα δοθεί feedback για όλη την διαδικασία. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες (20 συμμετέχοντες maximum).

Το workshop είναι δωρεάν για τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη του συλλόγου. Θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής/ανανέωσης στον σύλλογο την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου. Η εγγραφή/ανανέωση κοστίζει 10€.

Για τη συμμετοχή σας στο workshop θα πρέπει να δηλώστε συμμετοχή στο http://www.dmstalumni.com/interview-workshop/ μέχρι τις 23/3.