2ο Συνέδριο e-business World 2013

19 Ιουνίου 2013
To 2o Συνέδριο e-business World με σύνθημα "e-business means BIG business", διοργανώνεται στο Divani Caravel στην Αθήνα.

Last updated: 10/06/2013

To 2o Συνέδριο e-business World φιλοδοξεί να προβάλλει τις προοπτικές ανάπτυξης του ταχύτερα αναπτυσσόμενου κλάδου της οικονομίας, να επισημάνει τις ευκαιρίες που υπάρχουν, τη δυναμική τους και να καταδείξει τη σχέση του ηλεκτρονικού επιχειρείν με την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια.

Που απευθύνεται: The power of "e"!

Το 2ο Συνέδριο e-business World 2013, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν, στο μοναδικό κλάδο της αγοράς που παρουσιάζει δυναμική ανάπτυξη αυτή την εποχή, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες στο ευρύ κοινό μέσω Διαδικτύου: e-shops, e-publishing, e-learning, e-banking, e-recruitment, e-marketing, e-ticketing και γενικά κάθε είδους δραστηριότητα B2C ή Β2Β χωρίς να παραγνωρίζει κανείς τη σημασία του e-citizen, κάτω από τη γενικότερη ομπρέλα του e-government.

Παράλληλα, απευθύνεται και σε έναν ακόμη δυναμικό κλάδο. Σε όλους όσους προμηθεύουν -στη λογική του outsourcing- αγαθά ή υπηρεσίες σε άλλες επιχειρήσεις, προκειμένου εκείνες να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού επιχειρείν (προγραμματιστές, συναλλαγές, μεταφορές, συσκευασία, πλατφόρμες κ.ά.).

Το Συνέδριο φιλοδοξεί να γίνει το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της αγοράς. Παράλληλα, φιλοδοξεί να προσφέρει λύσεις σε όλους όσοι ενδιαφέρονται έμπρακτα και αναζητούν νέους, καινοτόμους τρόπους, οι οποίοι, σε συνδυασμό με την κατάλληλη δικτύωση και τις πιθανές συνέργειες, θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Επίσης απευθύνεται σε όλους τους νέους που φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις ιδέες τους υλοποιώντας το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα στο Διαδίκτυο, με την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το ηλεκτρονικό επιχειρείν (μειωμένα λειτουργικά έξοδα, γρήγορη υλοποίηση, αξιοποίηση των social media, δημιουργία νέων καναλιών συναλλαγής με τους πελάτες, δυνατότητα δραστηριοποίησης στην παγκόσμια αγορά).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου στο: http://www.e-businessworld.gr