AUEB Students' Investment & Finance Club

21 Μαΐου 2013
Εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου "AUEB Students' Investment & Finance Club" στη φοιτητική και ακαδημαϊκή κοινότητα του ΟΠΑ.

Last updated: 17/05/2013

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε την Τρίτη 21 Μαΐου και μεταξύ 13:00-15:30 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης του συλλόγου "AUEB Students' Investment & Finance Club" στη φοιτητική και ακαδημαϊκή κοινότητα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση του συλλόγου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν θεματικές ομιλίες από επαγγελματίες του χώρου σχετικά με τα χρηματοοικονομικά, τις επενδύσεις και άλλα συναφή θέματα. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να θέσουν καίριες ερωτήσεις στους προσκεκλημένους για τους κλάδους τους, την παρούσα κατάσταση αλλά και τις προοπτικές απασχόλησης σε αυτούς.

Ο σύλλογος "AUEB Students' Investment & Finance Club" ιδρύθηκε στις αρχές του 2013 από φοιτητές και απόφοιτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με σκοπό να αποτελέσει ορόσημο για τους φοιτητές οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα αλλά και να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις γύρω από τα πεδία των Χρηματοοικονομικών και των Επενδύσεων. Αποτελεί ένα μη πολιτικό, μη κερδοσκοπικό σύλλογο με κοινωνικό χαρακτήρα και έχει αποκλειστικά εκπαιδευτικό σκοπό. Μέλη του συλλόγου μπορούν να γίνουν φοιτητές και πρόσφατοι απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για περισσότερες πληροφορίες: www.auebsifc.gr ή μέσω mail στο info@auebsifc.gr.