WOWZAPP 2012 Athens

9-11 Νοεμβρίου 2012
Η Microsoft Hellas και το co-working space 123P συνδιοργανώνουν το Worldwide Hackathon for Windows event στο The Hub Events στα Κάτω Πετράλωνα.

Last updated: 01/11/2012

Από τις 7 μέχρι 11 Νοεμβρίου διοργανώνεται παγκόσμια από τη Microsoft ένα Hackathon για κατασκευή εφαρμογών για το νέο της λειτουργικό σύστημα, τα Windows 8. Τα Hackathons είναι events στα οποία διεξάγονται σεμινάρια σχετικά με κατασκευή εφαρμογών αλλά και οι συμμετέχοντες κατασκευάζουν εφαρμογές, χρησιμοποιοιώντας το φορητό τους υπολογιστή, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα sessions τα οποία επιθυμούν.

Η Ελλάδα είναι μία από τις λίγες χώρες που επιλέχτηκε για να οργανώσει Hackathon, το οποίο διεξάγεται στις 9 με 11 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να κατασκευάζουν εφαρμογές για Windows 8, τόσο παρακολουθώντας τα σεμινάρια όσο και με τη βοήθεια έμπειρων προγραμματιστών οι οποίοι θα βρίσκονται στο χώρο με μόνο σκοπό να τους βοηθήσουν να κατασκευάσουν την πρώτη τους εφαρμογή. Παράλληλα, στο τέλος του event θα διεξαχθεί διαγωνισμός όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιδείξουν τις εφαρμογές τους, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, συνολικής αξίας 15.000 Ευρώ!

Για πληροφορίες και εγγραφές: http://studentguru.gr/events/f/1198/t/9032.aspx

Αφίσα event: http://sdrv.ms/Vb23kc