Ημερίδα WiNNOVATE

29 Φεβρουαρίου 2012
Ημερίδα με θέμα "Wireless Innovation in the Mediterranean Area", στα πλαίσια του έργου WiNNOVATE, στην οδό Ύδρας 28 (1ος όροφος) στις 14:00-17:00

Η ερευνητική Ομάδα Κινητού και Ασύρματου Επιχειρείν με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Γιαγλή, σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα "Wireless Innovation in the Mediterranean Area", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 14:00-17:00, στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του κτηρίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Ύδρας 28.

Το έργο WiNNOVATE χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα MEDτης Ευρωπαϊκής Ένωσης και στοχεύει στην ενδυνάμωση της δυνατότητας καινοτομίας και της οικονομικής ανάπτυξης των αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης, μέσω της υιοθέτησης και χρήσης ασύρματων τεχνολογιών και δικτύων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν:

  • Πολιτικές που αφορούν σε ασύρματες και κινητές τεχνολογίες, σε εθνικό, Μεσογειακό αλλά και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
  • Παράγοντες που ευνοούν την υιοθέτηση και χρήση καινοτόμων ασύρματων/κινητών υπηρεσιών από τις αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης.
  • Αποτελέσματα και συμπεράσματα από πιλοτικές εφαρμογές καινοτόμων ασύρματων εφαρμογών από εταίρους του έργου WiNNOVATE αλλά και Ελληνικές Επιχειρήσεις.
  • Προτάσεις για μελλοντικές δράσεις με στόχο την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση καινοτόμων ασύρματων υπηρεσιών και τεχνολογιών.

Ο στόχος της ημερίδας είναι να επικοινωνήσει τα κυριότερα αποτελέσματα και ερευνητικά συμπεράσματα που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια του έργου, αλλά και να αναδείξει τον ρόλο της χρήσης καινοτόμων κινητών και ασύρματων υπηρεσιών ως μοχλών κοινωνικοοικονομικής προόδου και ανάπτυξης.

Πρόγραμμα Ημερίδας
Πρόσκληση Ημερίδας

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Άννα Κασιμάτη (akasim@aueb.gr, 2108203682).