Ευκαιρίες Εργασίας

Ροή Ειδήσεων Γραφείου Διασύνδεσης ΟΠΑ

Ανακοινώσεις

  • Προκήρυξη 1 θέσης έμμισθης πρακτικής άσκησης στο Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, πλήρους απασχόλησης για περίοδο 10 μηνών.Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης έως 19.8.2016. Περισσότερα. 

  • To CollegeLink σε συνεργασία με την Netstudio διοργανώνει το Marketing Arena τον Ιούλιο του 2016. Το event αναφέρεται σε νέους υποψηφίους, τελειόφοιτους φοιτητές και πτυχιούχους, οι οποίοι αναζητούν εργασία στον χώρο του Digital Marketing. Προϋποθέσεις συμμετοχής και σημαντικές ημερομηνίες. 
     
  • Event & Social Media Executive, ΕΕΔΕ, αιτήσεις έως 10/6/2016. Υποστήριξη των events και της διαδικτυακής επικοινωνίας της Ένωσης. Μέχρι 2 χρόνια προϋπηρεσία. Περισσότερα.
  • P&G Career Academy, 2016. Αιτήσεις συμμετοχής έως 1/4. Μία ολοήμερη εκδήλωση που ενημερώνει για τις ευκαιρίες καριέρας στην P&G (η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 13/4/2016 και απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές).Περισσότερα. 
     
  • Το Job-Pairs αποτελεί μία οργανωμένη προσπάθεια για την δημιουργία ευκαιριών στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον φέρνοντας σε επαφή άτομα που αναζητούν εργασία με τον επαγγελματικό χώρο της επιλογής τους. 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  AIESEC Hellas
AIESEC Athens AUEB

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Γραφείου Διασύνδεσης ΟΠΑ

Αίτηση Αποστολής CV Γρ. Διασύνδεσης ΟΠΑ