Φοιτητικός Διαγωνισμός Business Talents με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή.

Φοιτητικός Διαγωνισμός Business Talents με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή.

Το Business Talents, είναι ένας πρωτοποριακός διαγωνισμός με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή για φοιτητές και απόφοιτους που δίνει τη δυνατότητα να διοικήσετε με την ομάδα σας μία εταιρία και να εξασκηθείτε με Επιχειρηματικά Σχέδια στη λήψη κάθε είδους αποφάσεων πάνω στις λειτουργίες της, σε μια πρακτική άσκηση Επχειρηματικότητας. Παράλληλα φέτος διοργανώνει και τις Ημέρες Καριέρας με συμμετοχή κορυφαίων επιχειρήσεων και προσφέρει την ευκαιρία να στείλετε το βιογραφικό σας, να κάνετε συνεντεύξεις, να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις και workshops, και να κάνετε αίτηση για θέσεις Εργασίας και Πρακτικής Άσκησης.

Μέγας Χορηγός του προγράμματος η BIC ΒΙΟΛΕΞ, και υλοποίηση του με συνεργάτη το “kariera.gr”

Ο Διαγωνισμός είναι εθνικός και αποτελεί μία συναρπαστική πρακτική εμπειρία με δωρεάν χρήση του Προσομοιωτή, συνεργασίας με την ομάδα σας και ανάπτυξης δεξιοτήτων. Μετά από 10 “εταιρικά έτη” και αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια που διαρκούν από Φεβρουάριο ως Μάϊο 2016, θα προκριθείτε ανάμεσα στις 75 καλύτερες ομάδες στο μεγάλο τελικό στις 3 Ιουνίου, όπου θα διεκδικήσετε Βραβεία 10.000 €, ενώ θα λάβετε και ένα Δίπλωμα.

Φέτος ο Διαγωνισμός γίνεται για 3η χρονιά στην Ελλάδα μετά τις επιτυχημένες δύο διοργανώσεις του 2014 και 2015 με συνολικά 5.000 συμμετέχοντες από όλα τα Πανεπιστήμια και Α.Τ.Ε.Ι της Ελλάδας, καθώς και Ιδιωτικά Κολλέγια και ΙΕΚ.

Οι Ημέρες Καριέρας θα υλοποιηθούν στο διήμερο 3 & 4 Ιουνίου 2016, μαζί με τον Τελικό του Διαγωνισμού στις 3/6/2016. Με την εγγραφή σας στο Διαγωνισμό εξασφαλίζετε ταυτόχρονα συμμετοχή σε όλες τις δράσεις CAREER DAYS με τις επιχειρήσεις, την αποστολή του Βιογραφικού σας σ’αυτές και την παρουσία σας στο διήμερο event, ανεξάρτητα αν θα προκριθείτε ή όχι στον Τελικό.

Εγγραφές συμμετοχής γίνονται δεκτές έως τις 21/2/2016.

Περισσότερες Πληροφορίες.