Get Involved

Η Get Involved είναι μία εθελοντική μη κερδοσκοπική ομάδα με σκοπό να ενισχύσει την κοινωνική αλληλεγγύη και να επικαιροποιήσει την έννοια του σεβασμού.

Η ομάδα ιδρύθηκε το 2010 υπό την επίβλεψη της επίκουρης καθηγήτριας του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Ειρήνης Νικάνδρου μέσω του μαθήματος «Συμπεριφορά Οργανώσεων». Η πρώτη οργανωτική επιτροπή συντόνισε τις δράσεις που έλαβαν χώρα εκείνο το ακαδημαϊκό έτος και στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Το επόμενο έτος η ομάδα διευρύνθηκε και εκτός από τα εναπομείναντα ιδρυτικά μέλη, προστέθηκαν και οι νέοι πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος, κάποιοι από τους οποίους έγιναν νέα μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Η ομάδα από τα τέλη του 2015 βρίσκεται σε προσπάθεια δημιουργίας νέας ταυτότητας με στόχο την δυναμική ανανέωσή της, σεβόμενη πάντα τις αξίες που υπηρέτησαν τα αρχικά της μέλη. Για το λόγο αυτό συστάθηκαν και 5 νέες ομάδες που συνολικά δημιουργούν την σημερινή εικόνα της Get Involved και αποτελούν τον κύριο παράγοντα για τις δράσεις της.

Το όραμα μας είναι ένας κόσμος που σέβεται και προασπίζει τη διαφορετικότητα, μέσω των ουσιαστικών σχέσεων του κοινωνικού συνόλου.

Περισσότερα: http://getinvolvedaueb.weebly.com/