2ο Δελτίο τύπου διοργάνωσης 18ου ΦΣΔΕΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18ο Φοιτητικό Συνέδριο ΔΕΤ: “Ψηφιακός Μετασχηματισμός”

Τα εισιτήρια είναι για λίγες μέρες ακόμα διαθέσιμα!
 

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών του 18ου Επιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΦΣΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144)!

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Πρόεδρος του Τμήματος και Προέδρος στο Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, Καθηγήτρια Νάνσυ Πουλούδη.

Διευθυντικά στελέχη από σημαντικές εταιρείες και οργανισμούς, όπως οι κκ. Δημήτρης Ευσταθόπουλος, Head of Transformation Office στην Alpha Bank, Γεώργιος Ιωάννου, Καθηγητής στο Τμήμα ΔΕΤ ΟΠΑ και Διευθύνων Σύμβουλος στο Χρηματιστήριο Ενέργειας, Παναγιώτης Λουρίδας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα ΔΕΤ ΟΠΑ και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης στο Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ), Ηρακλής Μπουραντάς, Co-founder και COO στη Novoville, Ευτυχία Νεστορίδη, Γενική Διευθύντρια Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ), Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα στην SAP, Ιωάννης Παπίδης, CTO στην Κωτσόβολος και Λεωνίδας Σταυρόπουλος, Senior Manager, Digital Acceleration & Innovation στην KPMG, θα συνεισφέρουν στην ανάδειξη του θέματος, μέσα από το πρίσμα της Αγοράς.

Φέτος, το ΦΣΔΕΤ έχει την τιμή να φιλοξενεί ως κεντρικούς ομιλητές τους κκ. Γεώργιο Δουκίδη, Καθηγητή Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στο Τμήμα ΔΕΤ ΟΠΑ, και Γρηγόριο Πραστάκο, Καθηγητή και Πρύτανη στο School of Business/Stevens Institute of Technology.

Επίσης, το κοινό του Συνεδρίου θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο πεδίο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού από την κυρία Κατερίνα Πραματάρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα ΔΕΤ ΟΠΑ, Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου ACEin και Partner του Uni.fund και τον κύριο Διομήδη Σπινέλλη, Καθηγητή Τεχνολογίας Λογισμικού και Διευθυντή του Εργαστηρίου Επιχειρηματικής Αναλυτικής (BALab). Στο ακαδημαϊκό πάνελ θα συμμετάσχουν, επίσης, οι κκ. Βαγγέλης Γιαννίκας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Bath University, Παύλος Ειρηνάκης, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Management και Πρύτανης στο New York College.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες/-ουσες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ενδιαφέροντα και διαδραστικά workshops που διοργανώνονται σε συνεργασία με εταιρίες και οργανισμούς.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ!

Τα εισιτήρια θα είναι για λίγες μέρες ακόμα διαθέσιμα σε προνομιακή τιμή (early bird). Εξασφαλίστε άμεσα τη θέση σας μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ticketservices.gr/event/18o-foititiko-synedrio-/

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), διοργανώνουν το ΦΣΔΕΤ με την καθοδήγηση και την επιστημονική επίβλεψη των μελών ΔΕΠ του τμήματος και του Επιστημονικού Υπεύθυνου, Επίκουρου Καθηγητή Εμμανουήλ Ζαχαριάδη. Το ΦΣΔΕΤ λειτουργεί ως ένα φόρουμ διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες (προπτυχιακούς/-ές, μεταπτυχιακούς/-ές και διδακτορικούς/-ές) να παρουσιάσουν τις εργασίες και το ερευνητικό τους έργο, να διεκδικήσουν το Βραβείο της Δημοφιλέστερης Εργασίας και, ταυτόχρονα, να έρθουν σε επαφή με μέλη ΔΕΠ και άλλους φοιτητές και φοιτήτριες, αντλώντας άμεση ανατροφοδότηση. Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν πραγματεύονται ζητήματα που εντάσσονται στην ευρύτερη θεματολογία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, όπως το ηλεκτρονικό επιχειρείν, τα πλεονεκτήματα του νέου υπολογιστικού νέφους, οι εξελίξεις σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, οι νέες παραγωγικές διαδικασίες που προστατεύουν το περιβάλλον και πολλά ακόμη.

Μέγας Χορηγός του 18ου ΦΣΔΕΤ είναι η εταιρεία KPMG! Χρυσοί Χορηγοί είναι οι ΕΥΔΑΠ και ο ΟΠΑΠ! Τη διοργάνωση του συνεδρίου στηρίζουν, επίσης, οι Χορηγοί  Accenture, Digital Wise, Εκδόσεις Κριτική, ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Ενέργειας και το ΠΡΟΠΑΘΛΗΜΑ, οι Προϊοντικοί Χορηγοί Global Prep, novoville, Starbucks, Εκδόσεις Printa-Ροές, Κωτσόβολος και έψα, και οι Χορηγοί Επικοινωνίας  Business Review Greece, Capital.gr, Direction Business Network (BusinessNews.gr, BusinessToday και ComToday), eduguide.gr, neolaia.gr, Kariera.gr, Vaskosports και Επιχειρώ, καθώς και οι Στρατηγικοί Συνεργάτες:  AIESEC, Athens Negotiations Tournament (ANT), Bizrupt, CollegeLink, EESTEC LC Athens, eestec, Envolve, Ethelon, Found.ation, TEDxNTUA, TEDxUniversityofPiraeus, Women Do Business, YES Forum και το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας. Το συνέδριο θα φιλοξενήσει το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου, καθώς και τα προφίλ του ΦΣΔΕΤ στις πλατφόρμες του Instagram, του Facebook, του LinkedIn και του Twitter!

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144), στο 18ο ΦΣΔΕΤ, την καθιερωμένη γιορτή γνώσης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!