• Ελληνικά
  • English
Χαιρετισμός Διευθυντή

Αγαπητή/ε Υποψήφια/ε,

Το MSc in Business Economics with Analytics είναι ένα σύγχρονο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που αναδεικνύει ηγετικά στελέχη για επιχειρήσεις, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και αγορές, συνδυάζοντας ισχυρό υπόβαθρο στα οικονομικά και τεχνολογικές μεθόδους αιχμής στην ανάλυση δεδομένων. Ιδρύθηκε το 2021 ανταποκρινόμενο στη ζήτηση από την αγορά για στελέχη που συνδυάζουν ισχυρές βάσεις στην οικονομική επιστήμη και δυνατότητα ανάλυσης δεδομένων υψηλών διαστάσεων, με βάση προηγμένα αναλυτικά εργαλεία από την οικονομετρία και τη μηχανική μάθηση. Πέρα από τις απεριόριστες προοπτικές καριέρας που παρέχει στους αποφοίτους του, το Πρόγραμμα συμβάλλει στην ανάπτυξη της καινοτομίας στην Ελληνική οικονομία, διαμορφώνοντας στελέχη που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις προκλήσεις του σύγχρονου οικονομικού περιβάλλοντος.

Έχοντας ως εφόδιο την αξιοπιστία του κορυφαίου Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης στη χώρα και σύγχρονες γνώσεις από ένα πρόγραμμα σπουδών που παραμένει διαρκών επίκαιρο μέσα από το ερευνητικό έργο διεθνούς εμβέλειας των διδασκόντων του, το MSc in Business Economics with Analytics αποτελεί κορυφαία επιλογή για όλες και όλους εσάς που επιθυμείτε να αναδειχθείτε ως υψηλού επιπέδου στελέχη σε επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμούς στο χρηματοπιστωτικό τομέα, τη συμβουλευτική, τις επενδύσεις και τη διαχείριση κινδύνων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο Πρόγραμμα θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες μέσω της άμεσης συνεργασίας με μια μοναδική ομάδα επιστημόνων, με διακεκριμένο ερευνητικό, διδακτικό και συμβουλευτικό έργο σε κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια και οργανισμούς. Θα επιλέξετε επίσης μέσα από ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο μαθημάτων και διπλωματικών εργασιών, αποκτώντας υψηλού επιπέδου δεξιότητες για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων οικονομικής έρευνας και ανάλυσης.

Αν φιλοδοξία σας είναι να αποκτήσετε απεριόριστες προοπτικές καριέρας και εφόδια ώστε να παραμένετε πάντα επίκαιροι και στην κορυφή ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού περιβάλλοντος, θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να εμπιστευθείτε το μέλλον σας στο Πρόγραμμα μας.

Αν. Καθηγητής Σπύρος Παγκράτης
Διευθυντής του Προγράμματος

Bασικά Στοιχεία

Προκήρυξη Αιτήσεων για το Ακαδ. Έτος 2024-25 έως 28/06/2024. Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ελέγξετε εδώ.

Διάρκεια: 3 εξάμηνα (πλήρους φοίτησης). Τα μαθήματα διεξάγονται στις χρονοζώνες μεταξύ 09:00-18:00.

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά και Aγγλικά

Προαπαιτούμενα: Πτυχίο από Α.Ε.Ι  της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Ενθαρρύνονται αιτήσεις από σχολές Οικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Στατιστικής, Θετικών Επιστημών και Πολυτεχνείου.

Πιστοποιητικό Αγγλικών σε υψηλό επίπεδο. 

Δίδακτρα: 5.400€

Είπαν για εμάς

Testimonials