9o Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Στις 29-31 Μαρτίου διοργανώνεται για 9η χρονιά το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας» στο Μέγαρο Μουσικής, το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο για τη σταδιοδρομία των νέων στην Ελλάδα. Φέτος θα είναι πιο πλούσιο από ποτέ: Πάνω από 280 σημαντικά στελέχη της αγοράς, σε δύο, πλέον, ορόφους στο Μέγαρο Μουσικής, θα σας ενημερώσουν για τις τάσεις και ευκαιρίες για σταδιοδρομία σε 21 κλάδους/τομείς (Πληροφορική,Tech, Ασφαλιστικός κλάδος, Data Analytics, Digital Marketing κ.α.) μέσα από 114 πάνελ, workshop, «meet the executive» και πολλά άλλα!

Τιμώμενος κλάδος θα είναι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ και, κατ’επέκταση, οι ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, οπότε έχουν ετοιμαστεί πάνω από 20 πάνελ και παρουσιάσεις που αφορούν τον προγραμματισμό, την τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική, το blockchain, τα data analytics κτλ.

BUSINESS DAYS

Επίσης, σημαντικές ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες με έντονο ενδιαφέρον για τα Data Analytics που αναζητούν ταλαντούχους νέους θα έχουν περίπτερο στο  χώρο, αλλά θα διοργανώσουν και Business Days, δηλαδή εκπαιδευτικές επισκέψεις στα κεντρικά τους γραφεία τους μήνες Μάιο – Ιούλιο. Μερικές από αυτές είναι: Accenture, AXA Ασφαλιστική, Generali, Eurolife, Ένωση Ασφαλιστικών εταιρειών, ΕΥ, KPMG κτλ. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν online τη Δευτέρα 25 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου με τη λήξη του Πανοράματος και αφορούν νέους ηλικίας 18-30 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πανόραμα και τα Business Days μπορείτε να δείτε στο www.pan-orama.org.