Επαγγελματικό Σεμινάριο: "Προσωπικό Πλάνο Ανάπτυξης – ένα εργαλείο διαμόρφωσης καριέρας"

ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

Ομιλητής: Ιωάννης Σταμούλης (Τράπεζα Πειραιώς)

Προσωπικό Πλάνο Ανάπτυξης – ένα εργαλείο διαμόρφωσης καριέρας

Την  Τρίτη 5 Απριλίου 2022 και ώρα 13:30 - 14:30 ο κ. Ιωάννης Σταμούλης θα μοιραστεί την προσωπική του εμπειρία στην εξέλιξη και διαμόρφωση της καριέρας, καθώς και θα αναπτύξει πόσο σημαντικό ρόλο μπορούν να παίξουν τα κατάλληλα εργαλεία σε αυτή την πορεία.

Η ενημέρωση αφορά τόσο προπτυχιακούς όσο και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του κ. Σταμούλη:

Ο Ιωάννης Σταμούλης γεννήθηκε το 1975 στην Κόρινθο. Κατέχει Bachelor in Mathematics από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πτυχίο Masters in Statistics από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Catholic University of Leuven. O κ. Σταμούλης εντάχθηκε στο δυναμικό της Τράπεζας Πειραιώς τον Απρίλιο 2007 ως Head of Retail Credit Risk Division. To 2017 ανέλαβε καθήκοντα Deputy Chief Risk Officer και πρόσφατα τον Ιούλιο 2020 απέκτησε τον τίτλο του Chief Risk Officer του Ομίλου. Έχει επίσης εργαστεί στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και στον τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αναγνωστήριο του νέου κτηρίου του ΟΠΑ (Τροίας 2, Κιμώλου και Σπετσών) με ταυτόχρονη αναμετάδοση μέσω Microsoft Teams.

Οι θέσεις λόγω covid είναι περιορισμένες και πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή εδώ. Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι η Κυριακή 3/4/2022 και ώρα 18.00.

Teams code: 3053qte (link: https://tinyurl.com/bd2c7auz )

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 
Tuesday, April 5, 2022 - 13:30