Ενημερωτική Συνάντηση Erasmus+

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του ΟΠΑ που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ Κινητικότητα για σπουδές για το ακαδ. έτος 2023-2024, ότι θα πραγματοποιηθεί  γενική ενημερωτική συνάντηση του γραφείου Erasmus του ΟΠΑ την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, ώρα 11:00 πμ,  στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου.

Στην παρουσίαση θα δοθούν γενικές πληροφορίες τόσο για τις σπουδές στο εξωτερικό όσο και για τις προϋποθέσεις λήψης της υποτροφίας Erasmus+.

Στη συνάντηση θα παρουσιάσουν : Η υπεύθυνη του Προγράμματος, κ. Κλεοπάτρα Ντέλιου και ο υπεύθυνος OLS & Mobility Tool του προγράμματος, κ. Κώστας Βίτσιος.

Επιπλέον, μέλη του συλλόγου Φοιτητών Erasmus του ΟΠΑ θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους για το πρόγραμμα Erasmus+ παρουσιάζοντας τις προκλήσεις αλλά και τα οφέλη που απόκομισαν κατά τη διάρκεια των κινητικοτήτων τους στο εξωτερικό.

Το επόμενο διάστημα, μετά τη γενική αυτή συνάντηση του προγράμματος, θα ακολουθήσουν τμηματικές συναντήσεις με σκοπό να δοθούν διευκρινίσεις για το πρόγραμμα και για τη διαδικασία των αιτήσεων που ισχύουν σε επίπεδο τμήματος.

Link