Πρόσκληση σε ημερίδα συνδιοργάνωσης του Τμήματος ΛΟ.ΧΡΗ του ΟΠΑ, με τoν οργανισμό ACCA

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΟΠΑ) και o οργανισμός  ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) σας προσκαλούν στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν την Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 9.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του ΟΠΑ.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν καταξιωμένοι επαγγελματίες στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική, οι οποίοι θα ενημερώσουν το φοιτητικό κοινό για σημαντικά ζητήματα πάνω στη βιωσιμότητα και τις αναδυόμενες νέες τεχνολογίες στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Θα προσφέρουν, επίσης, σημαντικές πληροφορίες για τις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας στους κλάδους της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

 Τέλος, οι φοιτητές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα επιχειρηματικό παίγνιο (business game), που θα παρέχει στο κοινό τη δυνατότητα να αποκτήσει με διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο, πρακτική εμπειρία αναφορικά με το επάγγελμα που ασκείται στους τομείς της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Για τη συμμετοχή στο επιχειρηματικό παίγνιο απαιτείται ο σχηματισμός ομάδων εκ μέρους των φοιτητών (απαρτιζόμενες μέχρι το πολύ από 5 μέλη η κάθε ομάδα) και η εγγραφή των επιμέρους φοιτητών στον ακόλουθο σύνδεσμο (μέχρι την καταληκτική ημερομηνία 19 Φεβρουαρίου):

https://www.eventbrite.com/e/acca-business-game-the-future-leader-aueb-7th-march-tickets-517525451557.

Στο συνημμένο αρχείο αυτής της ανακοίνωσης, παρατίθενται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επιχειρηματικό παίγνιο.

Η παρουσία σας θα ήταν για εμάς ιδιαίτερη τιμή.

Γεωργία Σιουγλέ (gsiougle@aueb.gr)

Λεωνίδας Δουκάκης (ldoukakis@aueb.gr)

Ευθύμιος Δεμοιράκος (demirakos@aueb.gr)

Σωτήριος Καρατζήμας (skaratzimas@aueb.gr)

Αθανάσιος Σάκκας (asakkas@aueb.gr)

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 
Τρίτη, Μάρτιος 7, 2023 - 09:00
Επισυναπτόμενα Αρχεία: