ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ACFE GREECE

Το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης - ACFE Greece, διοργανώνει το Ετήσιο Συνέδριό του με τίτλο: Managing the Business Risk of Fraud: “There is a way”  (https://cleon.gr/conferences/acfe-greece-annual-conference/). Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, στην Τεχνόπολη, Γκάζι, στην Αθήνα και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ). 

Το φετινό συνέδριο του ACFE Greece εστιάζει στη σημασία της Διαχείρισης Κινδύνου Απάτης, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο της ως παράγοντα επιτυχίας για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού πλαισίου εταιρικής διακυβέρνησης, καθώς και για την καλλιέργεια ηθικής κουλτούρας και εταιρικής ακεραιότητας. Το πρόγραμμα του συνεδρίου ακολουθεί τη δομή του  ACFE & COSO Fraud Risk Management Guide, ο οποίος παρουσιάζει για πρώτη φορά τις 5 Αρχές Απάτης και τη διασύνδεσή τους με τις 17 Αρχές του Πλαισίου Εσωτερικού Ελέγχου COSO, που βοηθούν τους οργανισμούς στο σχεδιασμό ή τη συγκριτική αξιολόγηση του Προγράμματος Διαχείρισης Κινδύνου Απάτης.

Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή με φυσική παρουσία, Keynote Speaker, στο συνέδριο του Mr. Vincent Walden, πρώην Chairman του ACFE Foundation, ο οποίος πρόσφατα τιμήθηκε ως CFE of the year 2022, και ως μέλος της της COSO’s Anti-Fraud Task Force, ήταν ένας εκ των συγγραφέων του ACFE & COSO Fraud Risk Management Guide.

Όσοι προπτυχιακοί ή/και μεταπτυχιακοί φοιτητές από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ενδιαφέρονται έχουν τη δυνατότητα δωρεάν διαδικτυακής παρακολούθησης του συνεδρίου. Η εγγραφή στο συνέδριο είναι απαραίτητη και ο σύνδεσμος της εγγραφής είναι ο ακόλουθος: https://cleon.gr/register-forms/acfe-greece-annual-conference-virtual-registration-form/

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετέχει στο ACFE Anti-Fraud Education Partnership.