Νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων- 3ος Κύκλος | IDEA | Δια - Τμηματικό Project Επιχειρηματικότητας | ΟΠΑ

Αγαπητοί φοιτητές / Αγαπητές φοιτήτριες,

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας – ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συντονίζει και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον τρίτο κύκλο διεξαγωγής του  Δια-Τμηματικού Προγράμματος Επιχειρηματικότητας IDEA (Inter-Departmental Entrepreneurial Assignment).

Στόχος του προγράμματος είναι η μετατροπή του ΟΠΑ σε κέντρο αριστείας στο χώρο της επιχειρηματικότητας και παράλληλα να δώσει σε εσάς την ευκαιρία να αναπτύξετε απαραίτητες δεξιότητες και τρόπο σκέψης ενός σύγχρονου επιχειρηματία.

To έργο θα είναι δια-τμηματικό, δηλαδή θα λάβουν μέρος φοιτητές από όλα τα τμήματα του ΟΠΑ και θα πραγματοποιηθεί το τρέχον χειμερινό εξάμηνο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες αλλά και το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει βάση αίτησης/ερωτηματολογίου που μπορείτε να βρείτε εδώ.
Η διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Από κάθε τμήμα, θα επιλεγούν 5 φοιτητές και στη συνέχεια θα δημιουργηθούν μεικτές δια – τμηματικές επιχειρηματικές ομάδες.

Οι επιχειρηματικές ιδέες που καλείστε να αναπτύξετε είναι βασισμένες στο ακμάζον θέμα της «Πράσινης Επιχειρηματικότητας» (Green Entrepreneurship) και πιο συγκεκριμένα, στον τρέχον κύκλο, γύρω από θέματα βελτίωσης και αντιμετώπισης της Αστικής Κινητικότητας (Urban Mobility) αλλά και των Αστικών Αποβλήτων (Urban Waste).

Στο τέλος της διαδικασίας, θα πραγματοποιηθεί επίσημη τελετή βράβευσης με τελική pitching παρουσίαση και βράβευση των επιχειρηματικών πλάνων.

Για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα IDEA είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονική αίτησης (μέχρι τη Κυριακή 19.10.2021, στις 23.59). Στη συνέχεια θα λάβετε ενημερωτικό email για τη πορεία της αίτησης σας.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με στα παρακάτω στοιχεία:

Βασιλική Χρονάκη
Entrepreneurial Education Manager, Ph.D. Candidate
ATHENS CENTER FOR ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION
Athens University of Economics and Business
Kefallinias 46, 112 51, Athens
Tel. : +30 210 8203827
Mo. : +30 69 88192275
E-mail : vxronaki@aueb.gr
Linkedin : https://www.linkedin.com/in/vasiliki-chronaki-2a5ab7142/
https://www.aueb.gr/| acein.aueb.gr