Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια σημαντική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 29-31 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής, για 14η φορά, το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Το Πανόραμα αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση νέων και επιχειρήσεων και αποτελείται από δύο μέρη: το συνεδριακό και τα Career Days. Πιο συγκεκριμένα θα έχετε τη δυνατότητα: 

·  να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό πρόγραμμα εισηγήσεων με σχεδόν 300 κορυφαίους εισηγητές (Διευθύνοντες Συμβούλους, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, στελέχη ανθρώπινου δυναμικού κτλ) οι οποίοι θα σας ενημερώσουν για τις τάσεις στην αγορά εργασίας σε διάφορους κλάδους.

·  να μιλήσετε με recruiters 60 μεγάλων επιχειρήσεων στα περίπτερά τους στα Career Days που θα τρέχουν παράλληλα με τις ομιλίες.

·   ·  Να παρακολουθήσετε περίπου 20 "Meet Our Company" όπου μεγάλες επιχειρήσεις θα σας συστηθούν και θα σας ενημερώσουν για τι αναζητούν από τα νέα στελέχη.

·  Να παρακολουθήσετε 40+ "Meet the Executives" όπου στελέχη επιχειρήσεων θα σας περιγράψουν την καθημερινότητά τους και τις ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητες που απαιτούνται για τη θέση που κατέχουν.

·  Να λάβετε συμβουλευτική  για το βιογραφικό σας και την παρουσία σας στα social media στο CV Corner και το Social Media Corner.

·  Να παρακολουθήσετε την εκπαιδευτική παράσταση "Άσε μας ρε Gen Z! (Θεατρικό δρώμενο για το χάσμα γενεών σε μία συνέντευξη)".

·  Να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης

Το Πανόραμα απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους με ενδιαφέρον για:

·  το Marketing,

·  τα Χρηματοοικονομικά,

·  την πληροφορική,

·  την τεχνητή νοημοσύνη,

·  τα Data Analytics, 

·  το engineering,

·  το Consulting,

·  τα Logistics,

·  τα startups,

·  το χώρο της Υγείας,

·  και πολλούς άλλους χώρους

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε διαδικτυακά απευθυνθείτε στο site: pan-orama.org