Hult Prize AUEB

Ο παγκόσμιος φοιτητικός διαγωνισμός Hult Prize είναι γεγονός και ήρθε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών! Είσαι ενεργός φοιτητής του ΟΠΑ; Έχεις πάθος για αλλαγή; Τότε δήλωσε συμμετοχή!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό παγκοσμίως και διοργανώνεται από το Hult Prize σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη. Ως στόχο έχει την κοινωνική επιχειρηματικότητα και γι' αυτό καλεί τους φοιτητές που θα δηλώσουν συμμετοχή, να παρουσιάσουν τις ιδέες/προτάσεις τους, σχετικά με την θεματική/πρόκληση που ορίζεται κάθε χρόνο, για τη δημιουργία της δικής τους start up εταιρίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει trainings, workshops, mentorship και πολλές ακόμη εκδηλώσεις, δημιουργώντας ένα δρόμο για τη νεολαία παντού να αναλάβει δράση για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου. Ο παγκόσμιος τελικός διεξάγεται στη Νέα Υόρκη και η νικήτρια ομάδα κερδίζει το έπαθλο του $1εκ για την ίδρυση της δικής της start up.

Η φετινή πρόκληση έχει τίτλο “Food for Good; transforming food into a vehicle for change”.

Αν δεν έχεις ακόμα σχηματίσει τη δική σου ιδέα, τα events που θα ακολουθήσουν και οι μέντορές μας θα σε βοηθήσουν να την ανακαλύψεις και να της δώσεις ζωή!

Εν τω μεταξύ κατέβασε το guidebook για το φετινό challenge, βάλε πάθος και όρεξη και δήλωσε συμμετοχή!

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το Hult Prize AUEB στη σελίδα μας στο  Facebook και στο Instagram ή επισκεφθείτε το site και μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα!