Είπαν για μας

Λουκοπούλου Αποστολία

Ξεκίνησα τις διδακτορικές μου σπουδές στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας τον Φεβρουάριο του 2011. Ως προπτυχιακή φοιτήτρια του ίδιου τμήματος και του Διατμηματικού ΜΒΑ, το να συνεχίσω τις διδακτορικές μου σπουδές στο τμήμα ήταν η πρώτη και μόνη μου επιλογή, καθώς γνώριζα ότι θα εργαστώ μέσα σε ένα περιβάλλον που θα μου προσφέρει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και όλα τα προσόντα για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Οι προσδοκίες μου επιβεβαιώθηκαν ήδη από τα μαθήματα του προ-διδακτορικού τμήματος που έθεσαν τις βάσεις ώστε να μπορούμε να διεξάγουμε πρωτότυπη επιστημονική έρευνα υψηλού επιπέδου. Επίσης, τα ερευνητικά σεμινάρια από επισκέπτες ομιλητές παγκόσμιου κύρους ανέπτυξαν ακόμα περαιτέρω την ικανότητα μας να παράγουμε έρευνα που να μπορεί να διακριθεί διεθνώς μέσα από την δημοσίευσή της. Ασφαλώς, πολύτιμη ήταν η ουσιαστική και συνεχής υποστήριξη και καθοδήγηση του επιβλέποντος καθηγητή αλλά και της τριμελούς επιτροπής. Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να βραβευθεί μέρος της διδακτορικής μου έρευνας με βραβείο καλύτερου άρθρου στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου της British Academy of Management.

Κάτι που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο διδακτορικό πρόγραμμα είναι η κουλτούρα συνεργασίας και εποικοδομητικής αλληλεπίδρασης τόσο μεταξύ του ακαδημαϊκού προσωπικού και των διδακτορικών φοιτητών αλλά και των διδακτορικών φοιτητών μεταξύ τους.

Μέσα από αυτήν την συνεργασία, αναπτύχθηκα ερευνητικά και είναι κάτι που θα θυμάμαι με νοσταλγία σε όλα τα χρόνια της ακαδημαϊκής μου πορείας.

 

Κοττίκας Κωνσταντίνος

Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ αποτέλεσε ένα ορόσημο για την επαγγελματική και προσωπική μου πορεία. Αισθάνομαι πως αποκόμισα υψηλής στάθμης τεχνογνωσία, ακαδημαϊκές γνώσεις και δεξιότητες. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο, το οποίο εξακολουθεί να με συνοδεύει, είναι οι εξαιρετικοί άνθρωποι, συνάδελφοι, συνεργάτες, μέντορες και φίλοι που προέκυψαν μέσα από αυτή την διαδρομή.

 

 

Γιαννόπουλος Αντώνιος

Από όπου όλα ξεκίνησαν… με την έμπνευση/υποστήριξη του αείμνηστου Καθ.Γ.Ι.Αυλωνίτη, η πρώτη διδακτορική διατριβή στο τουριστικό μάρκετινγκ στο Τμήμα έγινε πραγματικότητα. Κι αν η εξέλιξη της Π.Παπασταθοπούλου ως Αναπλ.Καθηγήτρια δεν ολοκληρώθηκε, συνεχίζω την πορεία μου υπερήφανα & για εκείνη...Ευχαριστώ από καρδιάς την «οικογένεια» του ΟΠΑ (alma mater) γιατί στάθηκε δίπλα μου στο ερευνητικό μου ταξίδι, που από τη θέση Marketing Manager στην Αθήνα, με έφερε διδάσκοντα σε ΟΠΑ, Παν.Αιγαίου και σήμερα μέλος ΔΕΠ στο ΔΙΠΑΕ. Non ministrari sed ministrare!