Ελένη Κωσταρέλου

Φοιτήτρια, Μ&Ε, ΟΠΑ

Πριν από τέσσερα χρόνια δήλωσα στο μηχανογραφικό μου το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για αρκετούς λόγους χωρίς όμως να ξέρω πραγματικά τι είναι! Σήμερα γνωρίζω ότι έκανα μία σωστή επιλογή και το τμήμα μού παρείχε όλα αυτά που ήθελα. Μεγάλο ενδιαφέρον σε θέμα μαθημάτων, πρακτικές γνώσεις και σίγουρα τη δυνατότητα να ασχολήθω με έναν τομέα που με ενδιαφέρει.

Παράλληλα με τις σπουδές μου, μου δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχω σε μία εθελοντική ομάδα που δημιουργηθηκε σε ένα μάθημα και τώρα πια φτάνει στον τέταρτο χρόνο δραστηριοποίησης. Χάρις στην Get Involved συμμετείχα σε κάτι μοναδικό και κατάφερα να αξιοποιήσω τις θεωρητικές γνώσεις που είχα για ένα πολύ σημαντικό σκοπό, για να βοηθήσω! Με τα παιδιά της G.I. έχουμε συμμετάσχει στην εκστρατεία 1 GOAL-Εκπαίδευση για Όλους , οργανώσει ενημέρωση για την πρόληψη της αυτοκτονίας, γεύμα για τους άστεγους του ξενώνα της Κλίμακας και πολλές ακόμα ενέργειες.

Στην ομάδα, αυτό που όλοι κερδίζουμε εκτός από γνώσεις, φιλίες και μεγάλη χαρά όταν μια ενέργειά μας έχει ανταπόκριση είναι ποικίλες εμπειρίες. Καταφέρνουμε να κάνουμε πράξη όσα μαθαίνουμε, να στηρίζουμε το σκοπό μας και να λειτουργούμε ομαδικά για να τον πετύχουμε. Συμπερασματικά, το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας εκτός από ακαδημαϊκές γνώσεις μου έχει προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που δε θα μπορούσα να έχω κερδίσει από αλλού και που σίγουρα θα μου είναι πολύ χρήσιμες ότι κι αν αποφασίσω να κάνω στη συνέχεια!