Ιωάννα Καραβερβέρη

Φοιτήτρια M&E, ΟΠΑ

Το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας αποτελούσε όνειρο και φυσικά πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό μου. Όταν τελικά έμαθα πως πέρασα στο τμήμα, νόμιζα πως ήταν το καλύτερο συναίσθημα που θα μπορούσα να νιώσω και όμως η φοίτηση μου σε αυτό με διέψευσε καθώς μου πρόσφερε ακόμα πιο όμορφα και έντονα συναισθήματα.

Μετά από 3 χρόνια φοίτησης νιώθω ότι έχω αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις. Είμαστε ένα τμήμα που κάνουμε την θεωρία πράξη μέσω των εργασιών μας και μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε και να λειτουργούμε σαν ομάδα, δεξιότητες που ακούγονται τόσο απλές και όμως είναι αρκετά σύνθετες για μαθητές που έχουν μεγαλώσει σε ένα άκρως ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό σύστημα. Οι καθηγητές του τμήματος,  είναι πολύ συνεργάσιμοι και προσεγγίσιμοι κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στη μετάδοση γνώσεων. 

Επιπλέον στο τμήμα σου δίνονται πολλές ευκαιρίες όπως να συμμετέχεις στο πρόγμαμμα Εrasmus ή στη διοργάνωση εκδηλώσεων και σε ομαδικές δράσεις (π.χ. την εκδήλωση με τίτλο MΕintoWΕ, που έγινε για πρώτη φορά φέτος), νιώθωντας έτσι πως ανήκεις σε μια κοινότητα.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στις παρέες που δημιουργείς, γνωρίζοντας άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα που σου χαρίζουν αξέχαστες εμπειρίες και πολύ πολύ γέλιο!