Φοιτητές του τμήματος Μ&Ε εκπροσωπούν την Ελλάδα στο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό L'Oreal Brandstorm 2014.

Φοιτητές του τμήματος Μ&Ε εκπροσωπούν την Ελλάδα στο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό L'Oreal Brandstorm 2014.

Η Σοφία Βαλάρη, η Μαριλένα Κρασάκη (τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας) και ο Σωκράτης Χαρίσης (τμήμα Πληροφορικής) συγκροτούν την ομάδα “The Illusionists” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του φοιτητικού διαγωνισμού L'Oreal Brandstorm 2014.

Ο φοιτητικός διαγωνισμός L'Oreal Βrandstorm λειτουργεί εδώ και 22 χρόνια με στόχο να αναδείξει ιδέες και ταλέντα στο χώρο του marketing. Κάθε χρόνο, φοιτητές από όλο τον κόσμο καλούνται να σχεδιάσουν από το μηδέν ένα νέο προϊόν καθώς και όλη την επικοινωνιακή του καμπάνια, για ένα brand του ομίλου L’Oreal.

Στις 12 Ιουνίου 2014 στο Παρίσι, η ομάδα The Illusionists εκπροσωπεί το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Ελλάδα και διεκδικεί μια από τις τρεις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 45 χώρες. Οι διακρίσεις αφορούν στην καινοτομία του προϊόντος και της επικοινωνιακής στρατηγικής που προτείνει η ομάδα.

Παράλληλα, η ομάδα διαγωνίζεται και για το βραβείο “People’s Choice Award” που έχει ως στόχο να αναδείξει τη χώρα και το πανεπιστήμιο κάθε ομάδας. Η αφίσα κάθε χώρας αναρτάται στην επίσημη σελίδα L’Oreal Brandstorm στο Facebook και για να αναδειχθεί νικητήρια πρέπει να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στο διάστημα από 26/5 έως και 6/6/2014.

Μπορείτε να στηρίξετε την ομάδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το People’s Choice Award:

1) Κάνοντας like στην αφίσα μέσα από την επίσημη Facebook σελίδα του L’Oreal Brandstorm.
2) Κάνοντας share στην αφίσα.
3) Δίνοντας δημοσιότητα στην ενέργεια αυτή.

#HelpGreeceWin, Η Αφίσα της ελληνικής ομάδας στο Facebook, L'Oreal Brandstorm.