Διάκριση Μελών ΔΕΠ

Απονομή Best paper award στον Καθ. Γ. Μπάλτα, τη Δρ. Β. Κοντοπούλου και την Καθ. Φ. Κοκκινάκη του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του ΟΠΑ

Ο Καθηγητής Γεώργιος Μπάλτας, η Διδάκτωρ Βάσια Κοντοπούλου και η  Καθηγήτρια Φλώρα Κοκκινάκη του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας διακρίθηκαν με βραβείο καλύτερου άρθρου (Best paper award) στο 34ο Διεθνές Συνέδριο της Βρετανικής Ακαδημίας Μάνατζμεντ BAM 2020, το οποίο διεξήχθη 2-4 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι τρεις ερευνητές του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας έλαβαν τη σημαντική αυτή διεθνή διάκριση για την εργασία τους με τίτλο "Counterfeit Luxury Brands & Mating Goals", το οποίο υποβλήθηκε στο Marketing & Retail Track του συνεδρίου. Η εργασία αυτή εξετάζει τις προτιμήσεις για απομιμήσεις πολυτελών προϊόντων υπό το φως της εξελικτικής ψυχολογίας (evolutionary psychology) και με τη διεξαγωγή πειραματικής μελέτης σε καταναλωτές.

Το διεθνές συνέδριο της Βρετανικής Ακαδημίας Μάνατζμεντ συγκεντρώνει κάθε χρόνο σχεδόν 1.000 συνέδρους από 50 και πλέον χώρες και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα επιστημονικά συνέδρια του κλάδου από το 1986.