Επίσκεψη φοιτητών στη SKAG

Επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη SKAG – Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των φοιτητών του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, καθώς και φοιτητών άλλων Τμημάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας-μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, SKAG – Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ, στο Κρυονέρι Αττικής. Η επίσκεψη διοργανώθηκε από την Καθηγήτρια Φλώρα Κοκκινάκη και την Επικ. Καθηγήτρια Αρετή Γκυπάλη του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.  Κατά την άφιξη της ομάδας του ΟΠΑ, πραγματοποιήθηκε σύντομη αναδρομή της ιστορίας της εταιρείας και παρουσίαση των επιτυχημένων προσπαθειών επαναπροσδιορισμού (rebranding)  και επανατοποθέτησης (repositioning) της ταυτότητας και της εικόνας της μάρκας SKAG  από την κ. Πόπη Σκαγιά, C.E.O. & Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας.

Οι φοιτητές του ΟΠΑ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας από τον Πρόεδρο της εταιρείας και Διευθυντή Παραγωγής κ. Κώστα Σκαγιά, ενημερώθηκαν για τα προϊόντα χαρτικών ειδών που παράγει η εταιρεία και διαπίστωσε την σημασία της συνεχούς αναζήτησης και διερεύνησης των τάσεων της διεθνούς αγοράς για την διατήρηση της ανταγωνιστικής θέσης της επιχείρησης. Η επίσκεψη έδωσε την ευκαιρία στους φοιτητές του Τμήματος Μ&Ε του ΟΠΑ να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη σημασία του μάρκετινγκ στην στρατηγική ανανέωση παραδοσιακών κλάδων και  την συμβολή του στην διατήρηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.  Τα στελέχη της SKAG – Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ  και η ομάδα του Τμήματος Μ&Ε του ΟΠΑ εξέφρασαν την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους για την αλληλεπίδραση που έδωσε την δυνατότητα διεύρυνσης των γνώσεων και εμπειριών των φοιτητών του Τμήματος Μ&Ε.

Ευχαριστούμε θερμά τη SKAG – Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ για την φιλοξενία και τις πολύ όμορφες αναμνήσεις!

Φλώρα Κοκκινάκη, Αρετή Γκυπάλη