Eπίσκεψη φοιτητών του τμήματος στην εταιρεία Polyplast LTD

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισκέψεων σε Επιχειρήσεις, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2023 η πρώτη φετινή επίσκεψη φοιτητών του τμήματος μας σε ελληνική επιχείρηση. Συγκεκριμένα, ομάδα φοιτητών και οι καθηγήτριες Φλώρα Κοκκινάκη και Αρετή Γκυπάλη επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Polyplast LTD, στο Βιομηχανικό Πάρκο Αυλώνα.

Η ομάδα του Τμήματος μας έτυχε θερμής υποδοχής από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της εταιρείας. Κατά την επίσκεψη, πραγματοποιήθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για την εταιρεία και τις διαφορετικές λειτουργίες της και οι φοιτητές συζήτησαν με στελέχη τις ιδιαιτερότητες και προκλήσεις του Β2Β μάρκετινγκ, τις περιβαλλοντικές προκλήσεις για μία εταιρεία παραγωγής πλαστικών και το πώς μπορεί μία επιχείρηση να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην αγορά.

Επίσης, ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής και συμμετείχαν σε σύντομη διαδραστική μελέτη περίπτωσης.

Το Πρόγραμμα φέρνει τους φοιτητές σε επαφή με την παραγωγική διαδικασία και τη διοίκηση συμβάλλοντας άμεσα στη σύνδεση μεταξύ των θεωρητικών τους γνώσεων και της εφαρμογής τους στην πράξη.