Το πρώτο μεγάλο ABC Event, powered by Dialectica είναι γεγονός!

Μια πρωτοβουλία του νεοσύστατου φοιτητικού οργανισμού AUEB GenZ Buddies Club (ABC) γίνεται πραγματικότητα. Με στόχο να ενώσει τα μέλη της φοιτητικής κοινότητας με τους φοιτητικούς οργανισμούς, το ABC διοργανώνει το μεγαλύτερο συνέδριο εντός του ΟΠΑ από φοιτητές για φοιτητές δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν το πεδίο δραστηριοποίησης των φοιτητικών οργανισμών, τα άτομα που τους στελεχώνουν και τα οφέλη απασχόλησης εντός αυτών!

 Στο ABC Event θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πολλούς εξαιρετικούς φοιτητικούς οργανισμούς, οι οποίοι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων

Εκπρόσωποι των οργανισμών αυτών θα διεξάγουν βιωματικά workshops, ομιλίες, live συνεντεύξεις, panel discussions κ.α. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα το αντικείμενό τους, καθώς και να αλληλεπιδράσεις με οποιονδήποτε σου κέντρισε το ενδιαφέρον, για να μάθεις περισσότερα και να δικτυωθείς μαζί τους. 

Προκειμένου να δεις άμεσα πώς η αγορά εργασίας αντιμετωπίζει τον εθελοντισμό, θα έχεις επιπλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ένα workshop από τη Dialectica, τον επίσημο συνεργάτη του ABC Event!

Μην χάσεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με συμφοιτητές και συμφοιτήτριές σου και να απολαύσεις γεύματα, δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα σε περιμένουν!

Μπορείς να κάνεις εγγραφή για το event στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-irjqEamLkwQINzUE49HkuKRNCzJVvYH24bg3xyVOY-D_CA/viewform

Ημερομηνία: Πέμπτη 23 Μαΐου

Ώρα Event: 09:00-19:00

Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, ΟΠΑ

Pro tip: ακόμα και αν δεν μπορείς να παρακολουθήσεις όλο το event, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις συγκεκριμένα sessions να παρακολουθήσεις

Στο event θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τη βιωσιμότητα και το ΕSG, τον αντίκτυπο της Τεχνητής Νοημοσύνης στο πεδίο της εργασίας, τη διεθνοποίηση, καθώς και θέματα ηγεσίας και διαπραγματεύσεων. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων φοιτητικές ομάδες όπως το ThinkBiz, η AIESEC, η Get Involved, η Mercury Negotiations Academy, το Erasmus Student Network, η UniAI, το TEDxAUEB, το Athens Negotiations Tournament.   

Υ.Γ. Κάνε CONNECT με το ABC για να μαθαίνεις όλα τα νέα σχετικά με το event και όχι μόνο.