Μπελαβγένη Ουρανία

“Το Πρόγραμμα στις Επιστήμες Αγωγής και Εκπαίδευσης αποτελεί, για μένα, μια καινοτόμο και άκρως απαραίτητη επιλογή για κάθε φοιτητή/τρια που ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση και φοιτά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Προσωπικά, μέσα από την βιωματική εμπειρία μου καθ’όλη την χρονιά, ανέπτυξα πολλά κομμάτια του εαυτού μου: συναισθηματικά, κοινωνικά και γνωστικά! Αυτές οι τρεις λέξεις χαρακτήριζαν τη στοχοθεσία του προγράμματος αλλά και την επιρροή που είχαν στην προσωπικότητά μου. Νέες μαθητοκεντρικές εκπαιδευτικές μέθοδοι και καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις αλλά και προσωπική εξέλιξη και αυτοκριτική είναι τα κύρια βιώματα, που θα συγκρατήσω από αυτό το εξαιρετικό Πρόγραμμα. Το αποτύπωμα, το βίωμα, που έχει αφήσει μέσα μου το Πρόγραμμα, είναι πολύ πιο ισχυρό, από τις όποιες λέξεις θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να εκφράσω την εμπειρία μου για τα όσα εξαιρετικά βίωσα μέσα στην χρονιά που πέρασε. Άξιζε πολλά αυτή η επιλογή μου!

Για την μελλοντική εκπαίδευση, αυτήν για την οποία θέλουμε να οραματιζόμαστε ότι θα γίνει παιδεία για τους μαθητές στα σχολεία μας, χρειάζεται παιδαγωγικός έρωτας και το Πρόγραμμα σε εμένα τον έχει γεννήσει! "

Μπελαβγένη Ουρανία

Τελειόφοιτη Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ - Εκπαιδευτικός, Απόφοιτη Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης